Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Uroligheder

Bag om Uroligheder

"Hele sandheden Se og få det sagt hvordan gøre anskrig hvordan med det sprog som en krampe i kæben som en fibersprængning som gammelt brød eller kød på vej mod opløsning Jeg sidder under det døde træ ser ådslet nedstirre gribben hører min egen stemme langtfra min egen stemme hviske sig frem hviske sig ud tale tælle addere de halve sandheder mumlende med munden ren og en ukendt lærer råber fra kulissen: nu er det vel talt rigtig sammen" Digtene i Klavs Bondebjergs blander hverdagsindtryk med dybe stemninger, der kaster et nyt lys over det, der føles så velkendt. Migræne, byggelegeplads, plejehjem, forretningsliv og søndagsannoncer er blot nogle af de ting, der bliver taget under kærlig behandling af digteren. Klavs Bondebjerg (1953-2004) var en dansk digter og forfatter. I løbet af flere år producerede Klavs Bondebjerg en lang række rejseskildringer for DR og P1. Han debuterede som forfatter i 1982 med digtsamlingen "Uroligheder", og sidenhen udgav han en perlerække af digtsamlinger og rejseskildringer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726030518
  • Udgivet:
  • 18. September 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Uroligheder

"Hele sandheden

Se og få det sagt

hvordan

gøre anskrig

hvordan

med det sprog

som en krampe i kæben

som en fibersprængning

som gammelt brød

eller kød på vej mod opløsning

Jeg sidder under det døde træ

ser ådslet nedstirre gribben

hører min egen stemme

langtfra

min egen stemme

hviske sig frem

hviske sig ud

tale

tælle

addere de halve sandheder

mumlende med munden ren

og

en ukendt lærer råber fra kulissen:

nu er det vel talt rigtig sammen"

Digtene i Klavs Bondebjergs blander hverdagsindtryk med dybe stemninger, der kaster et nyt lys over det, der føles så velkendt. Migræne, byggelegeplads, plejehjem, forretningsliv og søndagsannoncer er blot nogle af de ting, der bliver taget under kærlig behandling af digteren.

Klavs Bondebjerg (1953-2004) var en dansk digter og forfatter. I løbet af flere år producerede Klavs Bondebjerg en lang række rejseskildringer for DR og P1. Han debuterede som forfatter i 1982 med digtsamlingen "Uroligheder", og sidenhen udgav han en perlerække af digtsamlinger og rejseskildringer.

Brugerbedømmelser af UrolighederFind lignende bøger
Bogen Uroligheder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.