Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vemod undercover

Bag om Vemod undercover

ABBA’s position i musikhistorien er uden sidestykke. En svensk popgruppe, hvis popularitet ude i verden bare bliver større og større for hvert år, der går. Hvordan er det muligt? Hvorfor bliver vi aldrig trætte af disse sange? "VEMOD UNDERCOVER" lader detaljerne – i musikken, i de involverede menneskers liv, i tiden – forklare helheden, fra bandets første skridt sammen, over det internationale gennembrud med Waterloo i 1974 og til den sidste indspilning. "VEMOD UNDERCOVER" er en kærlighedserklæring, som får os til at se både bandet og tiden med nye øjne. Jan Gradvall har som Sveriges førende popkulturjournalist fulgt de skandinaviske verdensstjerner Agnetha, Frida, Björn og Benny fra første parket i de sidste ti år. Om forfatteren: Jan Gradvall (f. 1963) er en af Sveriges førende journalister inden for musik og popkultur og skriver bl.a. for Dagens Nyheter. I 2013 medvirkede Jan Gradvall i BBC-dokumentaren The Joy of ABBA, og har siden da beholdt kontakten med de fire og interviewet dem løbende. Det første album, Jan Gradvall nogensinde købte, var Waterloo med ABBA.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743408963
  • Udgivet:
  • 27. December 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Vemod undercover

ABBA’s position i musikhistorien er uden sidestykke. En svensk popgruppe, hvis popularitet ude i verden bare bliver større og større for hvert år, der går.
Hvordan er det muligt? Hvorfor bliver vi aldrig trætte af disse sange?
"VEMOD UNDERCOVER" lader detaljerne – i musikken, i de involverede menneskers liv, i tiden – forklare helheden, fra bandets første skridt sammen, over det internationale gennembrud med Waterloo i 1974 og til den sidste indspilning. "VEMOD UNDERCOVER" er en kærlighedserklæring, som får os til at se både bandet og tiden med nye øjne.
Jan Gradvall har som Sveriges førende popkulturjournalist fulgt de skandinaviske verdensstjerner Agnetha, Frida, Björn og Benny fra første parket i de sidste ti år.

Om forfatteren:
Jan Gradvall (f. 1963) er en af Sveriges førende journalister inden for musik og popkultur og skriver bl.a. for Dagens Nyheter. I 2013 medvirkede Jan Gradvall i BBC-dokumentaren The Joy of ABBA, og har siden da beholdt kontakten med de fire og interviewet dem løbende.
Det første album, Jan Gradvall nogensinde købte, var Waterloo med ABBA.

Brugerbedømmelser af Vemod undercoverFind lignende bøger
Bogen Vemod undercover findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.