Bag om Verdens bedste hotdogs
Der findes ikke et måltid, der er mere genialt end en hotdog. Et måltid bestående af en pølse i et brød, toppet op med forskelligt tilbehør, som kan både skabes og spises hvorsomhelst – det er da smart! Hotdogs er desuden en af de få spiser, der er elsket i alle aldre.
Hotdogbogen viser med inspiration fra hele verden, hvordan man selv kan bygge spændende hotdogs med smagfulde toppings. Bogen har 40 gode forslag – lige fra den klassiske hotdog med det hele, den australske Down Underdog med eksotisk guacamolesalsa, den tyrkiske lammedog med myntecreme til den anderledes amerikanske gulerodsdog med løvstikkeremoulade.
Dertil kommer over 100 opskrifter på overraskende tilbehør, brød og pølser (også hjemmelavede) med mange smagskombinationer, også til vegetaren. Der er fx blommeketchup, figensennep, stikkelsbærrelish, persillepesto, chilisalsa, lime-agurkesalat og rødbedehummus. Det sprøde er med som fx rosmarinløg, friteret persillerod, crispy grønkål og parmesanflager. Og det hele serveres i fx speltbrød, boghvedepandekager, glutenfrit brød, dampede boller eller blot i et kålblad.
Verdens bedste hotdogs giver kort sagt uanede muligheder for at rykke hotdogs ind på middagsbordet – til både hverdag og fest.
Om forfatter
Kemi- og læreruddannet og underviser i madkundskab i folkeskolen og på aftenskoler. Er tilknyttet kogeskolen Bisquitfabrikken og har lavet kurser landet over med sit “Hotdog-cirkus”. Steen er madskribent og kogebogsforfatter og står bag flere populære og fantasifulde kogebøger med inspiration fra hele verden, bl.a. Pølsebogen, Rent vegetarisk, Gå hjem og wok, Lev stærkt, Eksotisk mad, Mad med krudt i, Kom i kog og Kogebog for grønne kødspisere.
E-bogen er lavet i fixed format
Vis mere