Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Vildt - 85 inspirerende opskrifter på hverdagsmad med vildt

Bag om Vildt - 85 inspirerende opskrifter på hverdagsmad med vildt

Helt vildt nemt VILDT er kogebogen til dig, der ønsker at få vildtkød med på dit hverdagsrepertoire. Vildtkød er nemlig skabt til hurtig, velsmagende hverdagsmad – det er nemt at tilberede, og smagen er fantastisk. Med ganske få tommelfingerregler kan du lære at ilberede vildt, så kødet altid bliver mørt og saftigt. Her er ikke brug for hverken særlig forkundskaber eller uoverskuelige stegetabeller – det er enkelt og nemt, og der er succesgaranti lige meget, hvilket dyr du skal tilberede. I bogen får du opskrifter på en lang række klassikere i nye klæder, som f.eks. kebab af rådyr, lørdagsdue, tarteletter med fasan eller pizza med marineret dyrekød. Men der er også ny inspiration at hente – prøv bl.a. butterbeanssalat med vildand, hvidvinsmarineret hjortefilet, vietnamesiske sommerruller med stegt fasan eller perleotto med due. Alle opskrifterne i bogen er baseret på fire slags af det mest almindelige vildt i Danmark: AND, DUE, FASAN og HJORT – det er nemlig dem, du kan finde i supermarkedernes kølediske, hvis du ikke selv går på jagt. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711345436
  • Udgivet:
  • 3. januar 2014
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Vildt - 85 inspirerende opskrifter på hverdagsmad med vildt

Helt vildt nemt
VILDT er kogebogen til dig, der ønsker at få vildtkød med på dit hverdagsrepertoire. Vildtkød er nemlig skabt til hurtig, velsmagende hverdagsmad – det er nemt at tilberede, og smagen er fantastisk.
Med ganske få tommelfingerregler kan du lære at ilberede vildt, så kødet altid bliver mørt og saftigt. Her er ikke brug for hverken særlig forkundskaber eller uoverskuelige stegetabeller – det er enkelt og nemt, og der er succesgaranti lige meget, hvilket dyr du skal tilberede.
I bogen får du opskrifter på en lang række klassikere i nye klæder, som f.eks. kebab af rådyr, lørdagsdue, tarteletter med fasan eller pizza med marineret dyrekød. Men der er også ny inspiration at hente – prøv bl.a. butterbeanssalat med vildand, hvidvinsmarineret hjortefilet, vietnamesiske sommerruller med stegt fasan eller perleotto med due.
Alle opskrifterne i bogen er baseret på fire slags af det mest almindelige vildt i Danmark: AND, DUE, FASAN og HJORT – det er nemlig dem, du kan finde i supermarkedernes kølediske, hvis du ikke selv går på jagt.
Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Brugerbedømmelser af Vildt - 85 inspirerende opskrifter på hverdagsmad med vildt



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.