Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

indgår i ISSN serien

Bag om Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781839164040
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 246
  • Udgivet:
  • 20. maj 2022
  • Størrelse:
  • 157x20x236 mm.
  • Vægt:
  • 544 g.
  Gratis fragt
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Brugerbedømmelser af Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.