Bag om Bål Almanak
BÅL ALMANAK
Bål Almanak giver dig inspiration til, hvordan du kan lave bål, hvilke råvarer der passer til årstidens mad på bål, og hvad du kan høste i haven.
Bålet er vores helle. Det er der, hvor venner mødes og du kan finde ro og balance i dit liv. Bogen fortæller om at lave bål - hele året, og tager samtidig et kærligt ansvar for naturen. Den kommer også omkring dyrkning af egne grøntsager og stiller skarpt på madspild, genbrugsmad og skraldemad, i stræben efter et bæredygtigt liv.
Bogen er bygget op som en almanak, der guider dig igennem årets 12 måneder. Hver måned får du en introduktion til årstidens råvarer og en opskrift med mad på bål. Du fårogså et personligt essay med en skarp kant på samfundet, mennesker og travlhed. Alt sammen mens vi samles omkring bålet.
Forfatterne, Kristine Karlshøj og Kim Kierkegaard bor på Bøstrupgård på Langeland, hvor de begge driver selvstændig virksomhed. De giver et ærligt indblik i deres liv og inspiration til, hvordan du kan leve et moderne liv med bål.
www.foodandfire.dk
Vis mere