Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bæredygtige eventyr

- En guide til meningsfulde rejser kloden rundt

Bag om Bæredygtige eventyr

(Danmarks eneste rejsebogguide til bæredygtige destinationer verden rundt. Nævnt i b.la. Berlingske, Jyllands-Posten, Femina og Magasinet Liv.) Når du rejser, kan du gøre Jorden til et lidt bedre sted. Faktisk kan en gennemtænkt rejse både skaffe dig unikke livsoplevelser og gøre godt for lokale samfund, økonomi og natur. Bare husk at drysse bæredygtige elementer oven på dine eventyr. Hvordan lyder en rejse til New Zealands Te Urewera-regnskov, som er den første skov i verden, der har samme rettigheder som en juridisk person? Her kan du besøge tuhoe-folket, der er skovens lovlige værger. Eller hvad med en tur til italienske Valsugana? På disse kanter kan du adoptere en ko, der producerer økologiske produkter til dig, hvis du kører ned og besøger den personligt. Eller frister det mere med et tropisk og lærerigt naturbevaringsophold på Filippinerne? Måske er du mere til yoga-retreat ved en vulkansø i Guatemala, hvor du også vandrer for at besøge og støtte oprindelige befolkningsgrupper? Eller hvad med en omgang magisk off-piste skiferie i Kosovo? Bæredygtige rejser handler i følge FN's World Tourism Organization nemlig ikke kun om CO2-udslip. Det handler også om de sociale aspekter, om lokaløkonomien, om kulturen, om naturen, og om at styre uden om turistmængderne. Når du inddrager de aspekter, får du meningsfulde eventyr med bæredygtig effekt, der stadig vibrerer, efter du er tilbage i hverdagens gråvejr. I denne bog guider den prisvindende rejsejournalist Parastou Booyash dig til bæredygtige oplevelser på alle klodens kontinenter. Så rejs meningsfuldt, og plant bæredygtige spor på vores dejlige jord. Det er en flot og stor 'coffee table-bog,' der er lækkert illustreret med indbydende billeder, som vil vække rejselysten i enhver, ligesom dens stærke signalværdi vil ligge godt på sofaborde hos alle, der har udsyn og blik for bæredygtighed. Bogen er i lækkert hardback coffee table format. Produceret med Svanemærket og trykt på FSC-certificeret papir.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797308905
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 212
 • Udgivet:
 • 25. Juli 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 273x248x23 mm.
 • Vægt:
 • 1105 g.
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.

Beskrivelse af Bæredygtige eventyr

(Danmarks eneste rejsebogguide til bæredygtige destinationer verden rundt. Nævnt i b.la. Berlingske, Jyllands-Posten, Femina og Magasinet Liv.)

Når du rejser, kan du gøre Jorden til et lidt bedre sted. Faktisk kan en gennemtænkt rejse både skaffe dig unikke livsoplevelser og gøre godt for lokale samfund, økonomi og natur. Bare husk at drysse bæredygtige elementer oven på dine eventyr.

Hvordan lyder en rejse til New Zealands Te Urewera-regnskov, som er den første skov i verden, der har samme rettigheder som en juridisk person? Her kan du besøge tuhoe-folket, der er skovens lovlige værger.
Eller hvad med en tur til italienske Valsugana? På disse kanter kan du adoptere en ko, der producerer økologiske produkter til dig, hvis du kører ned og besøger den personligt. Eller frister det mere med et tropisk og lærerigt naturbevaringsophold på Filippinerne? Måske er du mere til yoga-retreat ved en vulkansø i Guatemala, hvor du også vandrer for at besøge og støtte oprindelige befolkningsgrupper? Eller hvad med en omgang magisk off-piste skiferie i Kosovo?

Bæredygtige rejser handler i følge FN's World Tourism Organization nemlig ikke kun om CO2-udslip. Det handler også om de sociale aspekter, om lokaløkonomien, om kulturen, om naturen, og om at styre uden om turistmængderne.
Når du inddrager de aspekter, får du meningsfulde eventyr med bæredygtig effekt, der stadig vibrerer, efter du er tilbage i hverdagens gråvejr.

I denne bog guider den prisvindende rejsejournalist Parastou Booyash dig til bæredygtige oplevelser på alle klodens kontinenter. Så rejs meningsfuldt, og plant bæredygtige spor på vores dejlige jord.

Det er en flot og stor 'coffee table-bog,' der er lækkert illustreret med indbydende billeder, som vil vække rejselysten i enhver, ligesom dens stærke signalværdi vil ligge godt på sofaborde hos alle, der har udsyn og blik for bæredygtighed.

Bogen er i lækkert hardback coffee table format. Produceret med Svanemærket og trykt på FSC-certificeret papir.

Brugerbedømmelser af Bæredygtige eventyrGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.