Genrer
Pris
DKK
Formater
  • 11
  • 7
  • 5
  • 4
  • 1
  • 1
  • 1
Sprog
  • 15
  • 7

Mad og drikke

Find inspiration til alt om mad og drikke. Her er alt fra sund mad, slanke mad, paleo mad til traditionel dansk mad. Her findes et stort udvalg af kogebøger, bagebøger og dessertbøger og hvis man interesserer sig for vin, rom, whiskey og cigarer er man også kommet det rigtige sted hen. Gå på opdagelse i udenlandsk madkunst eller dyk ned i bøger om slankekost og vægttab.

  • Glade tarme med Low Fodmap Diet-salater af Rebecca Leth-Nissen Johansen
    af Rebecca Leth-Nissen Johansen

    En god og fyldig salat er for de fleste lig med god energi og øget velvære. For folk, der lider af irritabel tarm og derfor lever på Low FODMAP-diæten, er der flere ting at tage hensyn til, og det kan derfor være en udfordring at finde den rette inspiration til varierede salater. Denne bog er Salatfabrikken omsat til low FODMAP-diæten. Bogens lækre og indbydende salater er sammensat ud fra principperne bag diæten og er baseret på den seneste viden om, hvilke fødevarer der kan indgå i den. Herudover er salaterne sammensat på samme vis og ud fra samme grundtanker som Salatfabrikkens øvrige salater, så de sikrer både visuel fryd, god smag, dejlig konsistens og et næringsindhold, der bringer din sundhed i top. Low FODMAP-udgaven indeholder 40 dejlige salatopskrifter. Om forfatteren Rebecca Leth-Nissen Johansen er autoriseret klinisk diætist og autodidakt salatopskrift-udvikler. Disse to bøger er hendes første udgivelser. Bogens opskrifter udspringer af hendes erfaringer i sit daglige virke som diætist. Rebecca har, siden hun var ganske lille, haft interesse i at gøre hverdagen lidt sundere og en passion for at kreere velsmagende og smukke salater, der sprudler af sundhed.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Den store veganske kogebog af Aíne Carlin Spar 31%
    af Aíne Carlin

    Antallet af veganere i Danmark er eksploderet over de sidste par år, og flere og flere fravælger de animalske produkter helt – på grund af dyrevelfærden, men også for at leve et sundere liv. Indtil for fire år siden var den irsk-engelske skuespiller, kok og blogger Áine Carlin kødspiser som de fleste. Men hun var begyndt at føle, at den mad, hun spiste, ikke gjorde noget godt for hendes helbred (selv om hun faktisk spiste sundt). Hun havde det heller ikke godt med den måde, landbrugsdyr behandles på, og derfor besluttede hun sig for at blive veganer, uden at det skulle gå ud over hendes store glæde ved mad, madlavning og de lækre måltider, som betyder så meget for hende. Den store veganske kogebog rummer et stort udvalg af mere end 100 opskrifter, der vil inspirere både nye og gamle veganere. Bogen er Áine Carlins forsøg på at skrive en vegansk bibel med opskrifter både til nybegynderen og den øvede veganer, til den store fest og måltidet til én – og så selvfølgelig masser og masser af lækker hverdagsmad.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • DANSK VIN af Jacob Klitgaard Spar 22%
    af Jacob Klitgaard

    Dansk vin er i disse år i stor udvikling, både hvad angår druevine, frugtvine og destillater. Denne bog giver et unikt indblik i, hvor den danske vinbranche er på vej hen, når der gæres på danske vindruer, frugt og bær. Bogen indeholder over 30 portrætter fra danske vinproducenter, og er samtidig et overflødighedshorn af flotte billedillustrationer fra de medvirkende vinproducenter. Derudover artikel om fremtidens vinklima, danske druesorter, og om dansk vin på danske toprestauranter.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Feminas køkken af Femina - diverse Spar 15%
    - De bedste opskrifter fra Femina
    af Femina - diverse

    I denne bog har vi samlet alle de bedste opskrifter fra Femina i en stor og flot kogebog. Bogen vil egne sig godt til opslagsværk, når du søger madinspiration til både hverdag og fest. Bogen er spækket med smukke billeder til samtlige opskrifter af alt fra salater, hovedretter, desserter og snacks - alle sæsoninddelt, således at de friske råvarer er i fokus gennem hele bogen. Bogen indeholder 160 opskrifter, som alle har været bragt i Femina i løbet af de seneste par år, og de er alle udviklet af Feminas faste madskribenter - blandt andre Timm Vladimir og Camilla Zarah Lawes og Christian Bitz. Fotografierne i bogen er taget af nogle af Danmarks bedre madfotografter - blandt andre Columbus Leth, Line Falck og Anders Schønnemann.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Kokken der fik nok af Svend Rasmussen
    - Dansk gastronomis lille franskmand med det store hjerte
    af Svend Rasmussen & Francis Cardenau

    Den dag, da Francis Cardenau faldt bevidstløs om på restaurant Umami, ændrede hans liv sig. I 45 år havde han stået bag et komfur og gjort det, han er bedst til: at lave mad på allerhøjeste niveau. Først på nogle af verdens førende restauranter i Paris, siden i Danmark, hvor han med sin kompromisløse kogekunst var den første til at hente to michelinstjerner til landet. Han var samtidig også den første til at stå af michelinræset for at starte bistrobølgen, og undervejs har ’den lille store fransker’, som hans kokkekolleger kærligt kalder manden med den smittende latter og den tilsyneladende utrættelige energi, med Umami også introduceret danskerne for moderne japansk gastronomi og været med til at opfinde den succesrige bøfkæde MASH. Med sit store hjerte og aldrig svigtende hjælpsomhed over for generationer af ambitiøse unge kokke har han samtidig en stor del af æren for den succesbølge, som dansk gastronomi har redet på det sidste årti. Men den dag på Umami skete der noget, som – selv om han ikke selv vidste det endnu – skulle ændre hans liv for altid. Denne bog følger Francis Cardenau i det år, hvor han langsomt kommer til erkendelsen af, at han efter 45 år har fået nok. Vi tager med ham på en følelsesladet rejse tilbage til barndommens og ungdommens Sydvestfrankrig i forsøget på at genfinde sine kulinariske rødder – ja, hele sin familiehistorie. Samtidig er bogen historien om de år, hvor dansk gastronomi løftede sig mod stjernerne, fortalt af en af Danmarks mest indflydelsesrige kokke.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Drakamöllans køkken af Ingalill Thorsell Spar 32%
    af Ingalill Thorsell

    Ikke alene sydsvenskere, men også danskere, valfarter til Drakamöllans gårdhotel på Skånes østkyst. Et helt unik sted, både hvad angår det kulinariske og miljøet. Mange danske gæster har efterspurgt ejeren Ingalill Thorsells kogebog, der for et par år siden udkom i Sverige. De kan glæde sig, for nu udkommer bogen på dansk. Forordet er skrevet af den danske operasanger Guido Paevatalu, der er stamgæst på stedet.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Mæt på budget af Sebastian Randrup Spar 29%
    af Sebastian Randrup

    Kendt fra GO' morgen Danmark. Sebastian Randrup optræder som kok i GO' morgen Danmark. BESTSELLER 3. oplag. Kogebogsforfatter Sebastian Randrup, 24 år, vil gerne gøre op med fordommene om, at billig mad er kedelig og usund mad. Det kan nemt lade sig gøre at spise lækkert og sundt uden at budgettet vælter. Danske husstande smider årligt tonsvis af mad ud, som sagtens kan bruges. MÆT PÅ BUDGET hjælper dig med at udnytte rester og råvarer fuldt ud, så du både kan leve billigt, lave velsmagende mad og begrænse madspild i hverdagen. Bogen indeholder tips og tricks til optøning, basislager, indkøb og hvordan du undgår at smide mad ud. De 60 lækre lavbudget-opskrifter i bogen tager udgangspunkt i årstidens råvarer, så du altid kan lave mad efter sæsonens grøntsager og derved også spare penge. Sebastian er også forfatter til kogebøgerne MAD UDEN MOR og FLYTTEHJEMMEFRAKOGEBOGEN. Sebastian udgav sin første kogebog da han var blot 14 år gammel, har deltaget i Masterchef og arbejder til daglig som leder af en delikatesseforretning.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Mesopotamia af Fanan Imad
    - Moderne opskrifter fra det mellemøstlige køkken
    af Fanan Imad & Duna Talib Ghali

    Mesopotamia betyder 'landet mellem floderne', men for forfatterne er Mesopotamia også en fælles erindring, en kulinarisk baggrund og smagen af dadler, granatæblesirup og barndomsminder. Deres kogebog begyndte som en udveksling af familieopskrifter, der efterhånden voksede sig til en bog. Mesopotamia er en moderne og lettilgængelig introduktion til det mellemøstlige køkken. Opskrifterne er forfatternes fortolkninger af traditionelle retter tilføjet en nordisk sans for enkelhed og få, gode råvarer, der klæder de varme krydderier. Duna Ghali og Fanan Imad er mor og datter med irakiske rødder. De har boet i Danmark siden 1992.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Smag på livet af Sandra Pugliese
    af Sandra Pugliese

    Smag på livet er en kogebog, som er skrevet til kræftpatienter med fokus på sanselig og velsmagende mad, der er afstemt således, at det i overvejende grad kan give kræftpatienter lysten til at spise tilbage samt overdøve metalsmagen, når de er i kemo. Kogebogen er ikke en helbredende kur, det er en opskriftsbog for hele familien. Bogen er blevet til i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, som har godkendt alle opskrifter. Retterne er desuden blevet prøvesmagt af kræftpatienter. Kvinden bag Smag på livet er Sandra Pugliese, som er passioneret maddesigner og kogebogsforfatter. Sandra ønsker med denne bog at inspirere kræftpatienter såvel som pårørende til at lave nærende og indbydende måltider med masser af smag.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Rock'n'roll-kogebogen af Den Skaldede Kok Spar 35%
    af Den Skaldede Kok & Morten Wittrock

    De bedste rock’n’roll-madopskrifter fra guds eget land, USA. En helt unik og super inspirerende rock’n’roll-kogebog. Der bliver spillet rock med de dygtigste musikere i guds eget land, USA, drukket Jack Daniels, og ikke mindst spist den dejligste mad. Her starter denne helt unikke kogebog, som ikke bare en helt almindelig kogebog, men en ægte rock ’n’ roll-kogebog. Den handler om amerikanermad tilført et pift af rock ’n’ roll. Der er altså tale om både mad og musik. Forfatterne har skrevet og indspillet supergode musiknumre, som alle har en relation til mad. De har sørget for, at læserne kan høre musikken, der scannes fra QR-koderne i bogen, og derpå afspilles på smartphone eller iPad imens de følger opskrifterne og laver maden.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Allergibagebog af Charlotte Peyk
    - uden æg & uden æg og mælk
    af Charlotte Peyk

    Charlotte Peyk er mor til 3 børn, alle med allergi. Hendes første barn viste sig efter fødslen at være allergisk over for både æg og mælk, og da Charlotte selv er stærkt allergisk over for æg, manglede hun en allergibagebog med forskelligartede opskrifter både uden æg og mælk. Ideen opstod derfor til denne allergibagebog uden æg og uden æg & mælk. Formålet med denne bog er, at opskrifterne skal være overskuelige og lige til at gå til uden ekstra fremstilling af ægerstatningsmasse eller indkøb i dyre specialforretninger. Bogens 80 opskrifter udspringer af glæden ved at bage brød og kager uden æg og mælk og se, at de lykkes. God fornøjelse!

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • White Guide 2015/16 af White Guide Spar 27%
    - Danmarks 330 bedste restauranter
    af White Guide

    White Guide – vejviser til Danmarks bedste restauranter Med White Guide ved hånden ved du alt om de danske restauranter, og hvad der rører sig i restaurantbranchen i Danmark. Her finder du de nye steder, de sympatiske klassikere, de ambitiøse bistroer og de hyggeligste kroer - og selvfølgelig alle toprestauranterne med de helt store gastronomiske oplevelser. White Guide 2015/16 præsenterer Danmarks 330 bedste restauranter med professionelle vurderinger og fyldige omtaler af maden, drikkevarerne, servicen og omgivelserne, tillige med en lang række praktiske oplysninger, overskueligt opdelt region for region, by for by. White Guide har gennem 11 år etableret sig som den primære autoritet på den svenske restaurantscene. Guiden blev lanceret i Danmark i april 2014, og findes også som app til iphone og android. Denne 2. danske udgave anmelder 88 nye restauranter i forhold til 2014-udgaven, og der er 30 sider om gastronomiske tendenser og den kulinariske udvikling i de danske regioner fra Færøerne til Bornholm. Om White Guide 2014 ”White Guide er din nye guide til de bedste restauranter i Danmark, og den er spækket med alt fra steder, du ikke må snyde dig selv for at besøge, til restauranter i den internationale topliga.” Mad & Bolig ”Når lykken kan læses i en restaurantguide … Nu har White Guide altså bevæget sig ind på det danske marked med en imponerende grundighed.” Ole Troelsø, Børsen Læs mere på whiteguide.dk, og følg os på Facebook, Twitter og Instagram.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Klimakogebogen af Anna Fenger Schefte Spar 26%
    - 10 stjernekokkes bud på klimavenlig hverdagsmad
    af Anna Fenger Schefte

    Inspiration, viden og velsmag! Med 50 opskrifter fra 10 af Danmarks førende kokke bliver du klædt på til at lave mere klimavenlig hverdagsmad. Det er mad, der er velsmagende, nemt at gå til, og som du kan lave med klimasamvittigheden i god behold. Det handler om at lære at lave mad baseret på årstiderne, at lade grøntsagerne få lov at indtage hovedrollen og at passe bedre på den mad, vi har købt, så den ikke ender i affaldsspanden. Glæd dig til velkendte retter i nye klimaklæder: En forårsinspireret Bouillabaisse, dansk sommerkylling, pizza med svampe til efteråret – og stegt torskerogn med rosenkål, peberrod og æbler, der luner til vinter. Du bliver også klogere på, hvilke frugter og grøntsager du har til rådighed i hver af årets 12 måneder – vel at mærke de grøntsager og frugter, som er i sæson og derfor kan dyrkes i fri natur i Danmark. De 10 kokke er: Erwin Lauterbach, Anika Madsen, Torsten Vildgaard, Kamilla Seidler, Søren Westh, Jonas Christensen, Hannah Grant, Gorm Wisweh, Thomas Herman og Lasse Askov. Velbekomme!

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Holms salater af Claus Holm
    - 91 sprøde salater
    af Claus Holm

    I Holms salater får du opskrifter, der egner sig til ethvert formål. Ønsker du en hovedret, en forret, en lille snack, en kødfri dag eller et festligt måltid, så finder du det i bogen. Holm tager dig med ind i universet af friske, snittede og stegte salater, dressinger, urter og pestoer, og det magiske der ligger i en sprød salat. Og du får Holms bedste fif – lige fra hvordan du laver den rigtige dressing til, hvorfor nogle salater skal snittes og andres knuses eller rives. Du får også forståelse for, hvilken salat der kan stå til næste dag, og hvilken salat der skal spises med det samme. Sæt dig til bordet og nyd en sprød og lækker salat.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Vietnamese Food Any Day af Andrea Nguyen Spar 23%
    - Simple Recipes for True, Fresh Flavors
    af Andrea Nguyen

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Autentisk amerikansk pie af Erin Eberhardt Chapman Spar 31%
    af Erin Eberhardt Chapman

    Træd ind i en eventyrlig pie-verden med The American Pie Company ved hånden og smag amerikanske pies, når de er allermest vidunderlige. Mød de søde klassikere, sæsonbestemte stjerner og populære favoritter som Banoffee, Bad Ass Bourbon Pecan Pie, Pimped Out Pumpkin Pie, The Great Northern Salty Caramel Apple, Kiss Me Quick Key Lime Pie, Twin Peaks Cherry … og mange, mange flere. Danmarks ypperste pie-ekspert Erin Eberhardt Chapman giver dig trin-for-trin tips til at samle, bage og dekorere din pie med alt fra marengs til flet. Med bogen i hånden kan du skabe autentiske amerikanske pies á la The American Pie Company hjemme hos dig selv. The American Pie Company er grundlagt i København af amerikanske Erin Eberhardt Chapman og danske Dorte Prip med ønsket om at skabe et “home-away-from-home” ved hjælp af magien fra skønne pies.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Home Brewing af Jason Scotts Spar 10%
    - 70 Top Secrets & Tricks to Beer Brewing Right the First Time: A Guide to Home Brew Any Beer You Want (with Recipe Jour
    af Jason Scotts

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Thrive Diet af Brendan Brazier Spar 22%
    - 10th Anniversary Edition
    af Brendan Brazier

    • Fragt
    • 25,00 kr.
    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Brewing Made Easy af Dennis Fisher
    af Dennis Fisher & Joe Fisher

    A fool proof beginner's guide to brewing great beer at home that includes what you need to know to make your very first batch. It strips away the mysteries and ensures success with simple, step-by-step instructions. It offers 25 recipes for a variety of beer styles.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Asian Tofu af Andrea Quynhgiao Nguyen Spar 25%
    af Andrea Quynhgiao Nguyen

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Coffee Obsession af DK
    af DK

    Perfect your barista technique with over 100 global coffee recipes from chai latte to ristretto - now available in PDFTake a journey from bean to cup with Coffee Obsession, which shows you how to make iconic coffees through step-by-step barista training. From the techniques of roasting, grinding, tamping and brewing to how to make a cappuccino, you'll learn everything you need to know to make the perfect coffee and about the beauty of latte art. Over 100 recipes include brews to suit every taste, from contemporary favourites such as the flat white to classic choices such as the ideal Irish coffee recipe. From french presses to cloth brewers you'll explore all the different equipment you need to create fantastically flavoured coffee, along with a guide through the flavour wheel and "e;cupping"e; tasting notes. You'll also go on a voyage through the life of a coffee bean and learn the ideal harvest seasons and roasts of each different bean, all combined with mouth-watering flavour profiles. Coffee Obsession is perfect for coffee lovers who want to make the best cup of coffee in the world in their own home.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.