Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mad og drikke

Her finder du spændende bøger om Mad og drikke. Nedenfor er et flot udvalg af over 30 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Jenny Tschiesche
    27,95 kr.

  • - Lose up to a Pound a Day, Reclaim Energy and Focus, Upgrade Your Life
    af Dave Asprey
    52,95 - 226,95 kr.

    From private brain EEG facilities to remote monasteries in Tibet, through radioactive brain scans, blood chemistry work, nervous system testing and more, the author explored traditional and alternative technologies to reach his physical and mental prime. This book brings his best hacks to the masses.

  • - Understanding Faults in Wine
    af Jamie Goode
    68,95 kr.

    Flawless is the first book of its kind dedicated to exploring the main causes of faults in wine. From cork taint, to volatile acidity, to off-putting aromas and flavors, all wine connoisseurs have encountered unappealing qualities in a disappointing bottle. But are all faults truly bad? Are some even desirable? Jamie Goode brings his authoritative voice to the table once again to demystify the science behind what causes a good bottle to go bad. By exposing the root causes of faults in wine, Flawless challenges us to rethink our assumptions about how wine should taste and how we can understand beauty in a glass.

  • af Fredrik Berselius
    130,95 kr.

    The debut cookbook from the internationally acclaimed Swedish chef of the two Michelin-starred Brooklyn restaurant Aska

  • - Lessons on Food, Life, and Longevity from the Greek Island Where People Forget to Die: A Cookbook
    af Diane Kochilas
    104,95 kr.

    Filled with recipes and stories, this book intends to introduce many people to food as life, as only the Ikarians know it. It also features a 101-year-old weaver - the best on the island - and reveals the combinations of herbs that he cooks with and that he believes give him life.

  • af Ella Mills (Woodward)
    57,95 kr.

    VEGANE KÖSTLICHKEITEN Von der 10-Minuten-Pasta über Lunchbox-Salate, würzige Currys und süße Snacks bis hin zum köstlichen Wochenend-Brunch hat Ella wieder viele alltagstaugliche vegane Rezepte kreiert. Und sie verrät, wie man schnell und einfach für eine ganze Woche planen und zeitsparend vorkochen kann. Daneben spricht Ella mit Experten zum Thema Gesundheit und erzählt, wie sie es nach ihrer Krankheit schaffte, sich jeden Tag gesünder und glücklicher zu fühlen. Ihre überzeugenden Tipps zu ausgewogener Ernährung, Darmgesundheit, Schlaf- und Stress-Management sind dabei ganz leicht umzusetzen.

  • af Tom Lacalamita
    42,95 kr.

    Provides recipes and instructions for adapting recipes for slow-cooking, describes features, and gives tips for timing and safety.

  • - 80 lette og ligetil opskrifter helt uden mælk, ost, fløde eller smør
    af Karina Villumsen
    82,95 kr.

    Med forord af Troels V. Østergaard, medforfatter til bogen: “Mælk og sundhed - Hvad er det, du drikker?”Denne bog henvender sig til dig, der ikke ønsker at bruge mælkeprodukter i hverdagen eller ikke tåler mælkesukkeret laktose eller mælkeproteinet kasein.Find opskrifter på ’ost’ til pizza, ’cremefraiche’, ’yoghurt’, diverse typer vegetabilsk ’mælk’, ’fløde’, diverse saucer, is, mælkefri chokolade, chokolademousse, vafler, pandekager, drømmekage eller chokoladekage. Alt sammen helt uden mælk, ost, smør eller fløde, men mindst lige så nærende, cremet og velsmagende.Opskrifterne indeholder også glutenfri, hvedefri, æggefri eller sukkerfri alternativer. Der er også forslag til vegetarretter.Se mere på www.madgudinden.dk

  • af Helle Persson
    61,95 kr.

    Leder du efter lækre og nemme at lave forretter til at imponere dine gæster eller blot at nyde som en hurtig snack? Se ikke længere end "Sprøde bid", den ultimative Crostini og Bruschetta-kogebog! I denne kogebog finder du over 100 læskende opskrifter til enhver lejlighed, fra klassisk tomatbruschetta til kreative crostini-topper som røget laks og avocado eller gedeost og figen.Uanset om du er vært for et middagsselskab eller blot har lyst til en lækker snack, er crostini og bruschetta det perfekte valg. Med deres sprøde konsistens og endeløse smagskombinationer vil de helt sikkert behage alles gane. Og med "Sprøde bid" løber du aldrig tør for ideer til velsmagende og imponerende appetitvækkere.I denne kogebog finder du opskrifter på traditionel italiensk bruschetta, såvel som kreative twists på den klassiske, som ristede grøntsagsbruschetta eller fersken- og prosciutto-crostini. Du vil også opdage nye smagskombinationer, som balsamicojordbær og ricotta eller ristede hvidløg og svampe.Så uanset om du er en garvet kok eller nybegynder i køkkenet, har "Sprøde bid" noget for enhver smag. Med nem at følge instruktioner og enkle ingredienser kan du piske disse velsmagende appetitvækkere op på ingen tid. Gør dig klar til at imponere dine gæster og tilfredsstille dine trang med den ultimative Crostini og Bruschetta kogebog

  • af Chelsea Monroe-Cassel
    78,95 kr.

    HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH! Mit dem Erwerb dieses Buches habt Ihr den ersten Schritt einer wahrhaft epischen Reise getan - einer Reise durch die weiten Lande und die erlesenen Geschmäcker, Düfte und Aromen Tamriels.Dieses wundervoll gestaltete, offi zielle Kochbuch zur preisgekrönten Elder Scrolls-Videospielreihe von den Bethesda Game Studios wird Euch bei Eurer Aufgabe unterstützen, all die köstlichen Speisen und Getränke zuzubereiten, die man in Himmelsrand, Morrowind und jenseits davon fi ndet. Genießt mit diesen Rezepten aus allen Winkeln Tamriels die typischen Gerichte der Nord, der Bosmer, der Khajiit, der Argonianer und vieler anderer Rassen. Darüber hinaus bietet dieses ultimative Kompendium von Elder Scrolls-Rezepten Inspirationen für eigene kulinarische Abenteuer, nützliche Ratschläge für (noch) unerfahrene Selbstversorger und hilfreiche Tipps, um die hier versammelten Gerichte ohne Mühe bestimmten Ernährungsweisen anzupassen. Genießt einen Hauch von Winter mit der herbsäuerlichen Schneebeeren-Crostata, erfahrt dank der herzhaften Bosmer-Bissen mehr über den Grünen Pakt, ergründet die Geheimzutaten des legendären Schwarz-Dorn-Mets und seid nie wieder ohne Süßkringel unterwegs!Mit über siebzig leicht verständlichen Rezepten für Speisen und Getränke quer durch sämtliche Fähigkeitsstufen hält The Elder Scrolls: Das offi zielle Kochbuch etwas bereit, um den Hunger jedes Drachenbluts zu stillen!

  • af Luke Nadlog
    41,95 - 313,95 kr.

  • - Quick & Easy 800 Delicious Recipes for Beginners
    af Belinda Turner
    124,95 kr.

  • - Intermittent Fasting with One Meal a Day to Burn Fat and Lose Weight
    af Alyssa Sybertz
    52,95 kr.

  • af Joy May
    32,95 kr.

    After the success of the UK s #1 best selling student cookbook, NOSH for Students , we wanted to offer a follow-on book for those who had grown in confidence in the kitchen. We have imaginatively called this NOSH for Students Volume 2!! NOSH Volume 2 is the perfect partner to our original book.

  • - Mælkefri og glutenfri
    af Karina Villumsen
    47,95 kr.

    Det er altid herligt at spise is - og især når sommeren er over os, har vi brug for en skøn forfriskning.Denne e-bog indeholder nogle af mine bedste isopskrifter.Med hele 25 skønne is-opskrifter og ekstra opskrifter med tilbehør til is fordelt på 73 sider, byder denne bog på lækre is til alle iselskere, bare helt uden mejeriprodukter eller gluten.3 af opskrifterne indeholder æg, men resten er æggefri.

  • - Korean Cooking from Kimchi and Bibimbap to Fried Chicken and Bingsoo
    af Naomi Imatome-Yun
    49,95 kr.

    Learn deliciously authentic Korean cooking, from traditional Korean favorites to modern recipes including Seoul-Style fusion.Food writer Naomi Imatome-Yun grew up in the American suburbs helping her Korean grandmother cook Korean classics and has spent over 15 years helping Korean Americans and non-Korean Americans alike discover how easy and delectable authentic Korean cooking can be.Seoul Food Korean Cooking includes:135 step-by-step recipes for Korean barbecue, kimchi, and more, including Sliced Barbecued Beef (bulgogi) like mom used to make and those Spicy Stir-Fried Rice Cakes (tteokbokki) you loved on your trip to KoreaSpecial chapters for Korean bar food (anju) like Pork Bone Soup (gamjatang) and fusion favorites like Army Base Stew (budae chigae)An overview of Korean cooking and fun tidbits on food customs, table manners, and restaurant dining tipsDetailed lists of kitchen essentials, pantry staples, and Korean cooking ingredients, with photos and shopping resources to aid the home chef

  • af Karina Villumsen
    47,95 kr.

    Når jeg handler ind til aftensmaden, er det ofte nemt at finde kødet til hovedretten. Men ofte står jeg og bliver i tvivl om tilbehøret. Der er nemlig så mange muligheder. Jeg har i denne e-bog prøvet at samle salater og tilbehør, så det er nemmere at få en idé til aftensmadens ’grønne’ del. Der er i alt 113 sider med flotte billeder og lækre salater. Der er også opskrifter på hvordan man spirer, og inspiration til egne salater. I alt 62 opskrifter. Alle opskrifter er fra 2-4 personer, afhængigt af salatglæde og sult. Salaterne kan også bruges på LCHF/lavkarbo, palæo/stenalderkost eller blot ønsker mere grønt i hverdagen.

  • - Helt uden mælk, hvede eller sukker
    af Karina Villumsen
    47,95 kr.

    Mælkefri Fødselsdag er for dig, der har en form for mælkeintolerance eller mælkeallergi, men som stadig ønsker at holde fødselsdag uden afsavn. Opskrifterne er nemme at gå til og giver lækre resultater med stor succes. Der er både lagkagebunde, fyld til lagkage og forslag til topping.Varm chokoladedrik og lyse boller hører også til.Desuden er der glasur, cookies, vanilje- og jordbæris samt Chili sin Carne, pitabrød og grøntsagsstave.Nogle af opskrifterne er glutenfri, hvis man både ønsker en mælkefri og glutenfri fødselsdag.Se mere på www.madgudinden.dk

  • - Kagebog med over 100 opskrifter på kager og desserter
    af Karina Villumsen
    82,95 kr.

    Denne bog er til dig, der ønsker at lave velsmagende glutenfri og mælkefri kager.Bogen indeholder forslag til chokoladekage, banankage og gulerodskage, men også æblekage, blåbærkage, vandbakkelser, citronkage, græskarkage, kanelbrød, cookiekage og selvfølgelig romkugler, når der er kage i overskud.Der er også kager og desserter, der kræver lidt mere forberedelse, som fx tiramisu og cheesecake, samt dessertkager og desserter på glas. Der er også mulighed for, at du kan samle din egen kage fra bund til top. Der er ideer til mousser, kagebunde, ganache, karamelcreme, vaniljecreme, glasering og fondant til toppen af kagen. Desuden er der æggefri løsninger til opskrifterne.Jeg har samlet mine kage- og dessertopskrifter i denne bog, så det kan komme dig til gode på en let og overskuelig måde.

  • - med alt fra madpakken til desserten
    af Karina Villumsen
    82,95 kr.

    Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter er en samling af Madgudindens allerbedste opskrifter på brød, boller, kager, pizza, burgerboller, pandekager og vafler. Bogen indeholder 112 hverdagsopskrifter på fx ’rugbrød’ til den daglige madpakke, boller til weekenden, lagkage til fødselsdagen, æbleskiver til julen, chokoladekage til klassens time, pandekager og vafler til maden eller desserten, samt kanelsnegle, burgerboller, pizza, tortillas og meget mere.Alt sammen helt uden gluten, hvede, mælk, laktose, hvidt sukker og soja, samt med æggefri og nøddefri muligheder.

  • - Basedannende og antiinflammatorisk
    af Karina Villumsen
    82,95 kr.

    Madgudinden/Karina Villumsen har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad ind i din dagligdag. Dette giver mere energi, man føler sig mindre sulten om aftenen og kan desuden holde blodsukkeret stabilt. Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer bogen også med gode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes. De fleste større supermarkeder er begyndt at føre flere og flere glutenfri og mælkefri produkter. Det er derfor blevet lettere at holde sig til det glutenfri og mælkefri køkken i dag, end det var for blot 5 eller 10 år siden.Aftensmaden er lavet over emnet ’dansk’ mad, med præg af middelhavskøkkenet, Østen og de arabiske lande. Hvis kød og fisk ikke er en del af din kost, kan retterne gøres vegetariske.God fornøjelse, fordøjelse og velbekomme. 118 sider med over 55 opskrifter, flotte farvefotos, samt gode råd og vejledning.

  • - Helt uden mælk og gluten
    af Karina Villumsen
    82,95 - 168,95 kr.

    Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget nemmere og med mindre rengøring og ventetid.Alle opskrifterne i denne bog er mælkefri og glutenfri.Gør det let for dig selv, når du er på en glutenfri og mælkefri diæt. Opskrifterne kan også laves uden æg.Velbekomme!Bogen indeholder 32 opskrifter på vafler med flotte farvefotos og nemme løsninger.

  • - Glutenfri og Mælkefri
    af Karina Villumsen
    62,95 kr.

    Det skal være nemt at leve glutenfrit og mælkefrit.Det skal også være let at lave opskrifterne og føle, at man ikke lider afsavn ved en glutenfri livsstil.Bogen her er til dig, der ønsker lette opskrifter til glutenfri brød og boller.Bogen indeholder forslag til rugbrød, boller, knækbrød, pandekager og vafler, men også til tortillas, pølsehorn og pizza.I alt 60 sider fyldt med inspiration, info og flotte billeder.Jeg ønsker dig held og lykke i det glutenfri køkken.

  • - Let og lækkert
    af Karina Villumsen
    47,95 kr.

    Jeg har lavet denne spirebog med billeder og opskrifter til dig, der gerne selv vil i gang med spirer.Det er slet ikke svært, når man først har prøvet det et par gange.Spirer har den højeste koncentration af vitaminer, mineraler, proteiner og enzymer i forhold til meget andet mad. Du er godt dækket ind med friske hjemmelavede spirer.Dyrk spirer hjemme tæt på din vindueskarm og giv dig selv et friskt pust og helt frisk føde. Friske spirer dyrkes hjemme hos dig selv, så ingen vitaminer eller mineraler er forsvundet undervejs ved transport eller i supermarkedet. 100 % ren føde til din salat, til maden, ovenpå frokosten eller i din smoothie om morgenen.Lækkert, sprødt, nemt og billigt!Behøver jeg sige mere?44 sider med opskrifter, billeder, how-to guides, gode råd og vejledning.

  • - Without Dairy, Gluten, Soy and refined Sugar
    af Karina Villumsen
    82,95 kr.

    It is very common to think that milk is a healthy drink. But lately I find that more and more people respond adversaly to the intake of dairy products.I am one of those people.When you suddenly become intolerant, you soon realise how many dairy products there are in your daily meals. It is no wonder our body begins to react strongly to something as common as milk.Before I removed milk from my diet, I never thought that milk could be harmful or even cause disease.I did not expect that three months without milk could be of such an importance that I lost 10 kilos/22 pounds.Therefore, I have long wanted to make a book with recipes for the most common things you may miss on a dairy free diet.The recipes in this book are made without milk, cream, cheese or butter, soy and gluten. 220 pages with colorful Photos and over 80 recipes.

  • - - uden mælk og med glutenfrie muligheder
    af Karina Villumsen
    82,95 kr.

    Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Men når man så ikke kan tåle dette mere, hvad gør man så? Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner.I alt 94 opskrifter fordelt på 154 sider. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche.IndholdGæring og fermentering 8Udstyr 9Kom godt i gang 10Umami smag 10Nødder og frø 12Syrning af ost og yoghurt 13Fortykningsmidler 14Andre specielle ingredienser 16Produkter med kokos 16Diverse pulvere og meltyper 16Tørrede bær 17Frø og nødder 17Kakao 17Sødemidler 18Erstatning af sødemidler 19Mælkeerstatninger 20Vegetabilsk ’mælk’ 22Et hav af muligheder 22Vegetabilsk ’ost’ og erstatninger 23Cashew-/hampefrødrik 24’Smør’ 26Smagstilsætninger 26Hjemmelavet ghee 28Lidt om kokosmælk 30Vegetabilsk ’fløde’ 31’Flødeskum’ 31’Fløde’ 31Kokosflødeskum 32Jordbærflødeskum 32Vaniljecreme 34Cashewcreme 34Nødde’fløde’ 36Kaffe’fløde’ med vanilje 36Kaffe’fløde’ med hasselnødder 37Ristede hasselnødder 37Madlavnings’fløde’ 38Kondenseret kokosmælk 39’Kærnemælk’ 39Starterkultur korn 40Starterkultur mælkesyrebakterier 40’Yoghurt’ med husblas 42Mælkesyrebakterier 42’Yoghurt’ med agar agar 44’Yoghurt’ med fortykningsmidler 45Cremefraiche 45Cashew’yoghurt’ 46Drikke’yoghurt’ 48Hurtiglavet frisk ’yoghurt’ 50Hurtiglavet syrlig ’yoghurt’ 52Tzatziki 52’Cremefraiche’ på tre måder 54Kold kartoffelsalat 56Skære’ost’ 58Nødde’ost’ 60Cashewsmøre’ost’ 62Mascarpone til Tiramiso 62Fastere smøre’ost’ 62Solsikkesmøre’ost’ 63Blød Gruyére 64Gruyére ’ost’ i skiver 65’Oste’ fondue 66Basis cashewnødde’ost’ 68Blød ’ost’ a la gedeost 70Dild og hvidløgs’ost’ 72Urte’ost’ 73Figen og valnødde’ost’ 74Jule’ost’ 75Cashew-’oste’creme 76Skæreost 76Mild smelte’ost’ 78Mozzarella med yoghurt 80Mozzarella med starterkultur 82Smeltemozzarella 84Tomat-’Mozzarella’-salat 86’Feta’ 87Ristede cashewnødder 87Græskarkerne-’parmesan’-drys 88Ricotta’ost’ . 88Mandel ’ricotta’ 90Smuttede mandler 90Pesto 91Macaroni & Cashew ’Cheese’ 92Glutenfri pasta 94Glutenfri lasagneplader 95Grøntsagsnudelsalat 96Pasta med cremet spinatsauce 97Fettuccine Alfredo 98Mormorsalat 99Glutenfri melblandinger 100Færdige bageblandinger 101Glutenfri pizza 102Glutenfri pizzatips 102Spelt pizza 103Fyld til Pizza 103Forslag til pizzafyld 104Hjemmelavet mayonnaise 106Guacamole 108Squash-avocado creme 108Dip til grøntsagsstænger 110Rød surkål 112Grundsovs 114Persillesovs 114Bechamelsauce 116Blomkålsbechamelsauce 117Kyllingelasagne med karry 118Vegetarlasagne 120Fransk kartoffelgratin 122Quiche med cremet broccoli 124Cheesy grønkål 126Sød crispy grønkål 128Popcorn 130Yoghurt-banan-is 132Cheesecake med bærtopping 134Mango Panna Cotta 136Chia-chokolade-mousse 138Hvid chia-mousse 140‘Ris’alamande med chiafrø 142Kaffedessert a la Tiramisu 144Tiramisu 146Ladyfingers/Savoiardi 148Blåbærmuffins 150Forhandlere 152Inspiration 154

  • - - Uden mælk og gluten
    af Karina Villumsen
    82,95 kr.

    I denne bog har jeg samlet nogle af mine bedste opskrifter på lækre, smagfulde og herlige is og kolde desserter, samt snacks, kager og cookies, som hører sig til. Der er isopskrifter både med og uden æg, opskrifter på frugtsalater, citronfromage, jordbærkage, risalamande, tiramisu, smoothies, kolde drikke, flødeboller, gufskum, vafler, is-skåle, pandekager og meget, meget mere. Alt sammen helt uden mælk og gluten.I alt 192 sider med flotte fotos, masser af opskrifter og mange variationer.

  • - Raw Food
    af Karina Villumsen
    82,95 kr.

    Selve det at være på 801010, kan være en måde at starte forfra og give kroppen letoptagelig mad i en periode, hvor der er behov for at få renset ud og fundere over hvad man kan og ikke kan tåle.801010 er allerede uden mælkeprodukter, uden hvede, uden gluten, uden en masse dårlige fedtstoffer og hurtige fix.Der er i alt 159 sider med 75 lækre 801010 opskrifter, som er nemme at gå til og ikke kræver andet end en blender, foodprocessor, kniv eller skærebræt. Der er også opskrifter på hvordan man laver spirer og inspiration til raw food burritos, dips, 'burgers' og wraps, samt til den lille lækkersult, is og snacks. Bogen indeholder også introduktion til 801010, oversigt over frugter og grønsagers kalorieindhold, gode råd og vejledning, samt ofte stillede spørgsmål.

  • - Helt uden mælk, hvede eller sukker
    af Karina Villumsen
    47,95 kr.

    Mælkefri Jul er for dig, der har en form for mælkeintolerance eller mælkeallergi, men som stadig ønsker en skøn jul uden afsavn. Opskrifterne er nemme at gå til og giver lækre resultater med stor succes. Der er forskellige forslag til risalamande, vanilje-/hindbærmarmorkage, hjemmelavet marcipan, nougat, praliné og chokolade uden mælk. Tiramisu, brunede kartofler og græskarkage hører også til.Desuden er der ekstra tilbehør i form af hindbær- og jordbærsauce til risalamanden, vaniljecreme, kokosflødeskum og en lækker salat.Nogle af opskrifterne er med glutenfri alternativer, hvis man både ønsker en mælkefri og glutenfri Jul.Se også www.madgudinden.dk

  • - Mælkefri Chokolade. Helt uden mælk, hvede eller sukker
    af Karina Villumsen
    82,95 kr.

    Chokolade...Chokolade...Chokolade... Denne bog har chokolade på hjernen. Men kun god, sund og nærende chokolade.Fyldte chokolader, boller med chokolade, småkager med chokolade, kokosbarer, kugler og praliné med chokolade. Og så er der også opskrifter på karamel, karamelliserede popcorn og æbler.Alt sammen helt uden mælk, hvede og gluten.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.