Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bridgerton. Et uforglemmeligt frieri

Bag om Bridgerton. Et uforglemmeligt frieri

Da sir Phillip og Eloise Bridgerton har skrevet sammen i lidt over et år, beslutter han sig for ganske enkelt at fri per brev. Eloise er ugift og hele 28 år, så han går ud fra, at hun må være temmelig desperat efter et ægteskabstilbud. Men ... det er hun bare ikke, hvilket han erfarer, da hun dukker op på hans gods. Særdeles smuk, men alt andet end eftergivende og sagtmodig. Eloise tror ikke sine egne øjne, da hun modtager brevet med frieriet. Man kan da ikke gifte sig med en mand, man dårligt nok kender? Ikke desto mindre tager hun spontant afsted for at møde den mand, der måske kunne være helt perfekt for hende. Men ... det er han bare ikke. Han er humørsvingende og uhøflig og slet ikke som de belevne gentlemen, hun er vant til i London. Ikke desto mindre er der noget, som får gnisterne til at springe. Hvordan ville det mon være at lukke Eloises mund med et kys ... og kunne det tænkes, at den gnavne godsejer alligevel er den helt rigtige ægtemand? Et uforglemmeligt frieri er femte bind i den verdenskendte romantiske serie om familien Bridgerton. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden. Et uforglemmeligt frieri findes også i en lydbogsversion, som er beriget med musik og lydeffekter. Versionen her er uden musik og lydeffekter.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772384825
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 26. Februar 2021
 • Oplæser:
 • Marie Tourell Søderberg, Pelle Emil Hebsgaard
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Bridgerton. Et uforglemmeligt frieri

Da sir Phillip og Eloise Bridgerton har skrevet sammen i lidt over et år, beslutter han sig for ganske enkelt at fri per brev. Eloise er ugift og hele 28 år, så han går ud fra, at hun må være temmelig desperat efter et ægteskabstilbud. Men ... det er hun bare ikke, hvilket han erfarer, da hun dukker op på hans gods. Særdeles smuk, men alt andet end eftergivende og sagtmodig.

Eloise tror ikke sine egne øjne, da hun modtager brevet med frieriet. Man kan da ikke gifte sig med en mand, man dårligt nok kender? Ikke desto mindre tager hun spontant afsted for at møde den mand, der måske kunne være helt perfekt for hende. Men ... det er han bare ikke. Han er humørsvingende og uhøflig og slet ikke som de belevne gentlemen, hun er vant til i London.

Ikke desto mindre er der noget, som får gnisterne til at springe. Hvordan ville det mon være at lukke Eloises mund med et kys ... og kunne det tænkes, at den gnavne godsejer alligevel er den helt rigtige ægtemand?

Et uforglemmeligt frieri er femte bind i den verdenskendte romantiske serie om familien Bridgerton. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Et uforglemmeligt frieri findes også i en lydbogsversion, som er beriget med musik og lydeffekter. Versionen her er uden musik og lydeffekter.

Brugerbedømmelser af Bridgerton. Et uforglemmeligt frieri

 • Anne J. 10. April 2021

  Familien Bridgerton bøgerne er hyggelige, let læste bøger, hvor man hurtigt lever sig ind i historien og universet.

 • Lizzie A. 27. Marts 2021

  En romantisk og humoristisk fortælling om et ikke helt sædvanlig frieri.


Find lignende bøger
Bogen Bridgerton. Et uforglemmeligt frieri findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.