Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dagligdag

Bag om Dagligdag

"En pige jeg aldrig glemmer I en stime av masende mørkklædte mennesker på Nørrevold hvori jeg befandt mig pludselig i dennes midte modsat den masende strøm med ansigtet opladt denne lysende pige smilende i et lille hop med et fingerkys til MIG. Hun var mig fuldstændig fremmed men jeg så hendes glædessmil det var tydeligt nok til netop mig i mængden og jeg glemmer hende aldrig for hendes lille lykkehop og hendes fingerkys ved Nørreport Station." Orla Bundgård Povlsens digtsamling "Dagligdag" bugner af glimt fra en hverdag, der er fyldt med små dagligdagshændelser, som er lige så ubetydelige, som de er fantastiske. Orla Bundgård Povlsen (1918-1982) var en dansk forfatter, digter og journalist. Orla Bundgård Povlsen var oprindeligt uddannet smed men debuterede som digter og novelleforfatter i 1940‘erne. Gennembruddet kom i begyndelsen af 1960‘erne, hvor hans på én gang sanselige og jordbundne digte gjorde stort indtryk på anmeldere og læsere. Orla Bundgård Povlsens digte væver tilværelsens almindeligheder, sansernes erfaring og samfundets tilstand sammen til et finmasket lyrisk tæppe.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711623312
  • Udgivet:
  • 31. Juli 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dagligdag

"En pige jeg aldrig glemmer

I en stime av masende
mørkklædte mennesker
på Nørrevold hvori jeg befandt mig
pludselig i dennes midte
modsat den masende strøm
med ansigtet opladt
denne lysende pige
smilende i et lille hop
med et fingerkys til MIG.
Hun var mig fuldstændig fremmed
men jeg så hendes glædessmil
det var tydeligt nok til netop mig
i mængden og jeg glemmer hende aldrig
for hendes lille lykkehop
og hendes fingerkys ved Nørreport Station."

Orla Bundgård Povlsens digtsamling "Dagligdag" bugner af glimt fra en hverdag, der er fyldt med små dagligdagshændelser, som er lige så ubetydelige, som de er fantastiske.

Orla Bundgård Povlsen (1918-1982) var en dansk forfatter, digter og journalist. Orla Bundgård Povlsen var oprindeligt uddannet smed men debuterede som digter og novelleforfatter i 1940‘erne. Gennembruddet kom i begyndelsen af 1960‘erne, hvor hans på én gang sanselige og jordbundne digte gjorde stort indtryk på anmeldere og læsere. Orla Bundgård Povlsens digte væver tilværelsens almindeligheder, sansernes erfaring og samfundets tilstand sammen til et finmasket lyrisk tæppe.

Brugerbedømmelser af DagligdagFind lignende bøger
Bogen Dagligdag findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.