Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den eneste madplan du behøver

- Nemme retter, der spreder madglæde i hele familien

Bag om Den eneste madplan du behøver

Mad er glæde, men mad er også planlægning, tidsnød og pletter på gulvet … Gør det nemt for dig selv med én madplan – og over 40 opskrifter, som kan copypastes lige ind i planen – og få tips til at skabe madglæde hos alle i familien. Her er ingen garanti for ro ved bordet, men til gengæld kan du lave panikpasta og sjusketærte, byg-selv-grød, kyllingehorn, bananbrød og overnight cheesecake. Værsgo’. Det er DEN ENESTE MADPLAN, DU BEHØVER. Signe Severin er 33, mor til Karla på 3½ år og til lille Mathilde, som hilser på verden i sommeren 2023. Hun har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, og så har hun Instagram-profilen @karlas_koekken, hvor hun deler madopskrifter og madtips med forældre i hele landet. Signe har tidligere udgivet bestselleren FRA MÆLKEKIND TIL MADØRE.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773397725
  • Udgivet:
  • 20. April 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Den eneste madplan du behøver

Mad er glæde, men mad er også planlægning, tidsnød og pletter på gulvet … Gør det nemt for dig selv med én madplan – og over 40 opskrifter, som kan copypastes lige ind i planen – og få tips til at skabe madglæde hos alle i familien. Her er ingen garanti for ro ved bordet, men til gengæld kan du lave panikpasta og sjusketærte, byg-selv-grød, kyllingehorn, bananbrød og overnight cheesecake. Værsgo’. Det er DEN ENESTE MADPLAN, DU BEHØVER.

Signe Severin er 33, mor til Karla på 3½ år og til lille Mathilde, som hilser på verden i sommeren 2023. Hun har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, og så har hun Instagram-profilen @karlas_koekken, hvor hun deler madopskrifter og madtips med forældre i hele landet. Signe har tidligere udgivet bestselleren FRA MÆLKEKIND TIL MADØRE.

Brugerbedømmelser af Den eneste madplan du behøverFind lignende bøger
Bogen Den eneste madplan du behøver findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.