Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den Gule Planet 2

- Drengen i vinduet

Bag om Den Gule Planet 2

Forfatter Helle PerrierIllustrator Aske Schmidt Rose ”Har du tænkt dig at stikke af?” Ayla stivner. Hjertet banker hårdt igen. Hun burde sige nej, men hun nikker. ”Hvor tager du hen?” Tiago ser ud ad vinduet. ”Hjem,” hvisker Ayla. ”Sammen med min søster. ”Tiago nikker. ”Jeg har aldrig været uden for muren.” Han drejer hovedet mod Ayla. ”Hvordan er der?” Ayla og Lyra bliver holdt som slaver på Farmen. Hver dag bliver de tvunget til at arbejde inde i de store glaskupler. Vagterne er brutale, og flugt virker umulig. Udenfor glaskuplerne venter den nådesløse ørken. En dag møder Ayla drengen Tiago, men kan hun stole på ham? Den Gule Planet er klimafiktion. En hæsblæsende trilogi fra en fremtidig verden, hvor vand er det mest dyrebare. I KRABATs Klodebøger er klimaforandringer og FNs verdensmål er en del af fortællingerne. Trilogien indenholder seks af FNs Verdensmål som en del af historien. I bind 2 er det Mål 12 - Ansvarligt forbrug og produktion og Mål 16 - Fred, retfærdighed og stærke institutioner. Download gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmeside. Anmeldelser Bibliotekernes materialevurdering: "Absolut anbefaling." Folkeskolen.dk "Et yderst anbefalelsesværdigt materiale." Bogblogger.dk "Det her er genialt." Bogrummet.dk ★★★★★ Bogbotten: "Det lykkes at fortælle en god og spændende fiktionsfortælling, samtidig med at FN´s Verdensmål er en del heraf." Anne-Mette Brandt, dansklærer: Meget lækkert og lettilgængeligt materiale, som kalder på at blive brugt på mellemtrinnet. Kvaliteten er høj." Kia Lundsgaard, lærer: "Jeg er vild med de her bøger til mellemtrinnet - og endnu mere er jeg vild med undervisningsmaterialet. Det er gennemarbejdet, tekstnært og med fokus på FNs verdensmål."

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793974159
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 64
 • Udgivet:
 • 15. August 2020
 • Udgave:
 • 1
  På lager
Leveringstid: 1-5 hverdage
Forventet levering: 25. Juni 2024

Beskrivelse af Den Gule Planet 2

Forfatter Helle PerrierIllustrator Aske Schmidt Rose

”Har du tænkt dig at stikke af?”
Ayla stivner. Hjertet banker hårdt igen. Hun burde sige nej, men hun nikker.
”Hvor tager du hen?” Tiago ser ud ad vinduet.
”Hjem,” hvisker Ayla. ”Sammen med min søster.
”Tiago nikker. ”Jeg har aldrig været uden for muren.” Han drejer hovedet mod Ayla. ”Hvordan er der?”

Ayla og Lyra bliver holdt som slaver på Farmen. Hver dag bliver de tvunget til at arbejde inde i de store glaskupler. Vagterne er brutale, og flugt virker umulig. Udenfor glaskuplerne venter den nådesløse ørken. En dag møder Ayla drengen Tiago, men kan hun stole på ham?

Den Gule Planet er klimafiktion. En hæsblæsende trilogi fra en fremtidig verden, hvor vand er det mest dyrebare.

I KRABATs Klodebøger er klimaforandringer og FNs verdensmål er en del af fortællingerne.

Trilogien indenholder seks af FNs Verdensmål som en del af historien. I bind 2 er det Mål 12 - Ansvarligt forbrug og produktion og Mål 16 - Fred, retfærdighed og stærke institutioner.

Download gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmeside.

Anmeldelser
Bibliotekernes materialevurdering: "Absolut anbefaling."

Folkeskolen.dk "Et yderst anbefalelsesværdigt materiale."

Bogblogger.dk "Det her er genialt."

Bogrummet.dk ★★★★★

Bogbotten: "Det lykkes at fortælle en god og spændende fiktionsfortælling, samtidig med at FN´s Verdensmål er en del heraf."

Anne-Mette Brandt, dansklærer: Meget lækkert og lettilgængeligt materiale, som kalder på at blive brugt på mellemtrinnet. Kvaliteten er høj."

Kia Lundsgaard, lærer: "Jeg er vild med de her bøger til mellemtrinnet - og endnu mere er jeg vild med undervisningsmaterialet. Det er gennemarbejdet, tekstnært og med fokus på FNs verdensmål."

Brugerbedømmelser af Den Gule Planet 2Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.