Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Det grønne Asien

- umamikærlighed, ramenlykke og tofuens revanche

Bag om Det grønne Asien

Her kommer bogen, der løfter dine veganske køkkeneventyr til nye højder. Rain Lundström byder velkommen på en rejse i det asiatiske køkken og dykker ned i gastronomiske vidundere og smagssensationelle hemmeligheder. I Det grønne Asien tager hun det bedste fra Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia og Indonesien. Her finder du alt fra umami-pakket japansk ramen og dumplings til hjemmelavet vegansk kimchi og hverdagsvenlig palak paneer. Opskrifterne i bogen spænder over alt fra hurtige retter med råvarer, som du finder i ethvert supermarked, til nye bekendskaber. Du vil opdage nye råvarer, smagsvarianter, teknikker og få mulighed for fordybelse og tage din veganske madlavning til et helt nyt niveau. Her lærer du at navigere i et asiatisk supermarked, så du kommer derfra med noget, du faktisk kommer til at bruge og blive fortrolig med i dit køkken. Det grønne Asien er kogebogen til både hverdagsmadlaveren og til madnørden. Hils asiatisk vegansk mad velkommen, og gør dig klar til at blive henført af det grønne asiatiske køkken.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740663662
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 152
  • Udgivet:
  • 26. august 2020
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 197x267x20 mm.
  • Vægt:
  • 753 g.
  • BLACK WEEK
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 2. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af Det grønne Asien

Her kommer bogen, der løfter dine veganske køkkeneventyr til nye højder. Rain Lundström byder velkommen på en rejse i det asiatiske køkken og dykker ned i gastronomiske vidundere og smagssensationelle hemmeligheder.
I Det grønne Asien tager hun det bedste fra Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia og Indonesien. Her finder du alt fra umami-pakket japansk ramen og dumplings til hjemmelavet vegansk kimchi og hverdagsvenlig palak paneer.
Opskrifterne i bogen spænder over alt fra hurtige retter med råvarer, som du finder i ethvert supermarked, til nye bekendskaber. Du vil opdage nye råvarer, smagsvarianter, teknikker og få mulighed for fordybelse og tage din veganske madlavning til et helt nyt niveau.
Her lærer du at navigere i et asiatisk supermarked, så du kommer derfra med noget, du faktisk kommer til at bruge og blive fortrolig med i dit køkken.
Det grønne Asien er kogebogen til både hverdagsmadlaveren og til madnørden. Hils asiatisk vegansk mad velkommen, og gør dig klar til at blive henført af det grønne asiatiske køkken.

Brugerbedømmelser af Det grønne Asien



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.