Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Det molekylære køkken

Bag om Det molekylære køkken

Kokke fra førende restauranter rundt omkring i verden som Heston Blumenthal; kok og ejer af The Fat Duck ; en tre- Michelin-stjerne restaurant og Bedste Restaurant i Storbritannien; og herhjemme f.eks. René Redzepi fra Noma har alle skubbet grænserne for traditionelle madlavningsteknikker i deres søgen efter nye retter. Indtil nu har molekylær gastronomi især været forbeholdt disse meget professionelle kokke; men metoderne er efterhånden blevet tilpasset ; så hjemmekokke nu kan bruge de samme værktøjer i deres eget køkken og skabe skum; fizz og fantastiske smagskombinationer som på Michelin-restauranterne.Hver teknik er demonstreret med klare og lette trin-for-trin-beskrivelser og fotografier; fra den molekylære gastronomi. Teknikker; der kræver specialudstyr; vises både med professionelle værktøjer og variationer; der kan udføres med mere simple redskaber ved hånden.Hver teknik er tilmed ledsaget af originale opskrifter; der giver læseren praktiske (og velsmagende) muligheder for at teste de nyerhvervede køkkenfærdigheder.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788717043718
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 240
  • Udgivet:
  • 8. november 2013
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 211x229x26 mm.
  • Vægt:
  • 948 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 25. november 2024

Beskrivelse af Det molekylære køkken

Kokke fra førende restauranter rundt omkring i verden som Heston Blumenthal; kok og ejer af The Fat Duck ; en tre- Michelin-stjerne restaurant og Bedste Restaurant i Storbritannien; og herhjemme f.eks. René Redzepi fra Noma har alle skubbet grænserne for traditionelle madlavningsteknikker i deres søgen efter nye retter. Indtil nu har molekylær gastronomi især været forbeholdt disse meget professionelle kokke; men metoderne er efterhånden blevet tilpasset ; så hjemmekokke nu kan bruge de samme værktøjer i deres eget køkken og skabe skum; fizz og fantastiske smagskombinationer som på Michelin-restauranterne.Hver teknik er demonstreret med klare og lette trin-for-trin-beskrivelser og fotografier; fra den molekylære gastronomi. Teknikker; der kræver specialudstyr; vises både med professionelle værktøjer og variationer; der kan udføres med mere simple redskaber ved hånden.Hver teknik er tilmed ledsaget af originale opskrifter; der giver læseren praktiske (og velsmagende) muligheder for at teste de nyerhvervede køkkenfærdigheder.

Brugerbedømmelser af Det molekylære køkken



Find lignende bøger
Bogen Det molekylære køkken findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.