BLACK FRIDAY + LØRDAG

Spar op til 50% på bøger, e-bøger og lydbøger fra Black Friday t.o.m. lørdag

Det molekylære køkken af Jozef Youssef Bog, Indbundet

Det molekylære køkken

af
(Udvid)

Kokke fra førende restauranter rundt omkring i verden som Heston Blumenthal; kok og ejer af The Fat Duck ; en tre- Michelin-stjerne restaurant og Bedste Restaurant i Storbritannien; og herhjemme f.eks. René Redzepi fra Noma har alle skubbet grænserne for traditionelle madlavningsteknikker i deres søgen efter nye retter. Indtil nu har molekylær gastronomi især været forbeholdt disse meget professionelle kokke; men metoderne er efterhånden blevet tilpasset ; så hjemmekokke nu kan bruge de samme værktøjer i deres eget køkken og skabe skum; fizz og fantastiske smagskombinationer som på Michelin-restauranterne.Hver teknik er demonstreret med klare og lette trin-for-trin-beskrivelser og fotografier; fra den molekylære gastronomi. Teknikker; der kræver specialudstyr; vises både med professionelle værktøjer og variationer; der kan udføres med mere simple redskaber ved hånden.Hver teknik er tilmed ledsaget af originale opskrifter; der giver læseren praktiske (og velsmagende) muligheder for at teste de nyerhvervede køkkenfærdigheder.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788717043718
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 240
  • Udgivet:
  • 8. November 2013

Andre udgaver:

  • 269,95 kr.
  • 2-3 hverdage
  • 213,00 kr.
  • 56,95 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 183,00 kr. i
  • 86,95 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også

Andre bøger af Jozef Youssef