Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Det nordiske spisekammer

Bag om Det nordiske spisekammer

Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer, hvorfra du kan hente lækkerier også i de mørkeste måneder på året. Johan Björkman er chefkok på michelinrestauranten Koka, som i meget høj grad gør brug af årstidens råvarer. De er dermed dybt afhængige af konservering for at kunne have masser af friske smage også om vinteren. Johan tørrer, fermenterer, bruger klassiske syltningsmetoder, mixer sit eget krydderurtesalt og smagsætter olier og eddiker. Bogen indeholder 90 opskrifter på alt fra tyttebærpulver, ramsløgskapers og nældesalt til syltede rødbeder, mælkesyret hvidkål med purløg og fermenteret rabarber. I bogens sidste del findes desuden en lang række måltider, som kan sættes sammen af varerne fra dit spisekammer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740657258
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 176
  • Udgivet:
  • 30. september 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 190x240x22 mm.
  • Vægt:
  • 640 g.
  • BLACK WEEK
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 2. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af Det nordiske spisekammer

Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer, hvorfra du kan hente lækkerier også i de mørkeste måneder på året.
Johan Björkman er chefkok på michelinrestauranten Koka, som i meget høj grad gør brug af årstidens råvarer. De er dermed dybt afhængige af konservering for at kunne have masser af friske smage også om vinteren. Johan tørrer, fermenterer, bruger klassiske syltningsmetoder, mixer sit eget krydderurtesalt og smagsætter olier og eddiker.
Bogen indeholder 90 opskrifter på alt fra tyttebærpulver, ramsløgskapers og nældesalt til syltede rødbeder, mælkesyret hvidkål med purløg og fermenteret rabarber. I bogens sidste del findes desuden en lang række måltider, som kan sættes sammen af varerne fra dit spisekammer.

Brugerbedømmelser af Det nordiske spisekammer



Find lignende bøger
Bogen Det nordiske spisekammer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.