Ernærings- og fødevareleksikon af Elin Kirkegaard Du sparer 12% ift. forlagets pris Spar 12% Bog, Indbundet

Ernærings- og fødevareleksikon

af ,
(Udvid)

Revideret og udvidet udgave. Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør, farmaceut eller læge. Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788712036395
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 11. april 2006

Andre udgaver:

  • 299,00 kr.
  • 2-3 hverdage
  • 262,95 kr.
  • 36,05 kr. (12%)
  • 29,95 kr.
Læg i kurv
  • 231,95 kr. i
  • 67,05 kr. (22%)
  • 19,95 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre der købte denne bog, har også købt..
Andre bøger af Elin Kirkegaard
Se alle titler