Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Et barn til låns

Bag om Et barn til låns

Digtsamlingen "Et barn til låns" er Krista Louise Jørgensens forfatterdebut. Digtene handler om børn - deres verden og deres voksne. Bag digtene ligger erkendelsen af, at børn kun er til låns indtil den dag, de kan stå på egne ben. Børn er deres egne, og det gør vi bedst i at huske på. Den danske forfatter Krista Louise Jørgensen (f. 1928) er oprindeligt uddannet barneplejerske. Hun debuterede i 1982 med digtsamlingen "Et barn til låns" og har siden skrevet både romaner, digte, erindringsbøger samt bogen "Hovedet i nakken", der skildrer et sygdoms- og behandlingsforløb.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726078893
  • Udgivet:
  • 3. Juni 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Et barn til låns

Digtsamlingen "Et barn til låns" er Krista Louise Jørgensens forfatterdebut. Digtene handler om børn - deres verden og deres voksne. Bag digtene ligger erkendelsen af, at børn kun er til låns indtil den dag, de kan stå på egne ben. Børn er deres egne, og det gør vi bedst i at huske på.

Den danske forfatter Krista Louise Jørgensen (f. 1928) er oprindeligt uddannet barneplejerske. Hun debuterede i 1982 med digtsamlingen "Et barn til låns" og har siden skrevet både romaner, digte, erindringsbøger samt bogen "Hovedet i nakken", der skildrer et sygdoms- og behandlingsforløb.

Brugerbedømmelser af Et barn til lånsFind lignende bøger
Bogen Et barn til låns findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.