Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Et forjættet land

"Et forjættet land" er en usædvanligt åbenhjertig og indsigtsfuld beretning om en mands indtog i historien. Barack Obama fortæller ærligt om den balancegang, man må finde, når man som sort amerikaner stiller op til et offentligt embede, samtidig med at man skal indfri en hel generations forventninger om "håb og forandring" – og om de moralske overvejelser, man har, når der skal tages højrisikable beslutninger. Han fortæller om de kræfter, der modarbejdede ham både hjemme og i resten af verden, og hvordan det påvirkede hans hustru og døtre at bo i Det Hvide Hus. Han er også modig nok til at afsløre skuffelser og tvivl på egne evner. Bogen er gennemsyret af Barack Obamas overbevisning om, at demokrati ikke er en gave fra oven, men er noget, vi kontinuerligt må arbejde for og skabe sammen – hver eneste dag. Barack Obama (f. 1961) var USA’s 44. præsident. Han blev valgt i november 2008 og sad i to perioder (2009-2017). Han har tidligere udgivet to New York Times-bestsellere, "Dreams From My Father" ("Arven fra min far") og "The Audacity of Hope" ("Mod til at håbe"), og modtog i 2009 Nobels Fredspris. Han bor i Washington D.C. med sin hustru, Michelle. De har to døtre, Malia og Sasha.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726752120
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 19. December 2020
 • Oplæser:
 • Roger Courage Matthisen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Et forjættet land

"Et forjættet land" er en usædvanligt åbenhjertig og indsigtsfuld beretning om en mands indtog i historien. Barack Obama fortæller ærligt om den balancegang, man må finde, når man som sort amerikaner stiller op til et offentligt embede, samtidig med at man skal indfri en hel generations forventninger om "håb og forandring" – og om de moralske overvejelser, man har, når der skal tages højrisikable beslutninger. Han fortæller om de kræfter, der modarbejdede ham både hjemme og i resten af verden, og hvordan det påvirkede hans hustru og døtre at bo i Det Hvide Hus. Han er også modig nok til at afsløre skuffelser og tvivl på egne evner. Bogen er gennemsyret af Barack Obamas overbevisning om, at demokrati ikke er en gave fra oven, men er noget, vi kontinuerligt må arbejde for og skabe sammen – hver eneste dag.

Barack Obama (f. 1961) var USA’s 44. præsident. Han blev valgt i november 2008 og sad i to perioder (2009-2017). Han har tidligere udgivet to New York Times-bestsellere, "Dreams From My Father" ("Arven fra min far") og "The Audacity of Hope" ("Mod til at håbe"), og modtog i 2009 Nobels Fredspris. Han bor i Washington D.C. med sin hustru, Michelle. De har to døtre, Malia og Sasha.

Brugerbedømmelser af Et forjættet land

 • Lotte N. 13. Marts 2021

  Et forjættet land er velskrevet, og giver forståeligt indblik i amerikansk politik. Det er en tung bog, som man ikke uden videre kan bruge til godnatlæsning, hvorfor det tager lang tid at læse den. (Jeg mener fysisk vægt)
  Lotte Nielsen

 • Martin W. 13. Februar 2021

  Dragende! Stor personlighed! Stor præsident! Godt skrevet

 • Michael A. 10. Februar 2021

  Den absolut bedste læsning fra Det forjættede land, USA.
  Hele Obamas liv, spændende

 • Anette E. 14. Januar 2021

  Jeg gav min mand bogen i julegave - han var uden for rækkevidde de dage, det tog at læse den! Nu sidder jeg selv med bogen - den er fantastisk. Obama skriver let og flydende, de lidt nørdede gennemgange af f.eks de økonomiske tiltag gør han forståelige. Dertil kommer, at den splittelse, som vi nu ser i fuldt flor, så småt er på vej, og denne proces er skildret klart og forståeligt. Endelig bliver jeg beskæmmet over at få bekræftet, at det er pengene, der styrer. Det er et meget anderledes demokrati end det, vi kender.
  Bogen kan kun anbefales!

 • Nina B. 4. Januar 2021

  Min mor blev glad for den og ser frem til at læse den. Jeg er sikker på bogen kun kan være god, når forfatteren jo normalt er så veltalende, humoristisk, reflekteret og intelligent at høre på.


Find lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.