Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forfattere i/mod kapitalismen

Bag om Forfattere i/mod kapitalismen

Erik Knudsen og Ivan Malinovski hører begge til den samfundsgruppe, man kan kalde de venstre-intellektuelle. Gennem samtaler med de to forfattere og deres læsere samt en gennemgang af de historiske forudsætninger, de hver især har haft, sammenligner Bente Hansen deres teorier og livssyn med hinanden og kaster dermed et enestående lys over to af de vigtigste forfattere i det 20. århundredes intelligentsia. Bente Hansen (f. 1940) er mag.art. i litteraturvidenskab. Hun var blandt frontfigurerne i 1960‘ernes ungdomsoprør og bidrog som chefredaktør for Politisk revy og chefredaktør for Information til at fastholde denne bevægelses socialistiske og feministiske idealer. Hun har senere tilrettelagt kulturudsendelser i radio og tv samt udgivet flere bøger og digtsamlinger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711702215
  • Udgivet:
  • 9. Februar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Forfattere i/mod kapitalismen

Erik Knudsen og Ivan Malinovski hører begge til den samfundsgruppe, man kan kalde de venstre-intellektuelle. Gennem samtaler med de to forfattere og deres læsere samt en gennemgang af de historiske forudsætninger, de hver især har haft, sammenligner Bente Hansen deres teorier og livssyn med hinanden og kaster dermed et enestående lys over to af de vigtigste forfattere i det 20. århundredes intelligentsia.

Bente Hansen (f. 1940) er mag.art. i litteraturvidenskab. Hun var blandt frontfigurerne i 1960‘ernes ungdomsoprør og bidrog som chefredaktør for Politisk revy og chefredaktør for Information til at fastholde denne bevægelses socialistiske og feministiske idealer. Hun har senere tilrettelagt kulturudsendelser i radio og tv samt udgivet flere bøger og digtsamlinger.

Brugerbedømmelser af Forfattere i/mod kapitalismenFind lignende bøger
Bogen Forfattere i/mod kapitalismen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.