Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Geiger - Gustaf Skördeman - Bog

Bag om Geiger

En biografisk rundrejse med erhvervsmanden Lars Seier om, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal hen. Lars Seier er blevet rastløs. Siden han i 2015 forlod sit livsværk, Saxo Bank, har han ledt efter et nyt ståsted i tilværelsen. Han har ikke kunnet finde ét og har indtil videre taget til takke med at finde mange. Derfor er han nu, som andre milliardærer før ham, blevet ejer af en fodboldklub og to Michelin-restauranter. Han har også et cykelhold, en ishockeyklub og 11 luksusbiler, hvoraf han kun bruger en, men han gider altså ikke at bøvle med at sælge resten. Han har hus i London, slot i Schweiz, fast suite på D’Angleterre, og senest har han købt en bid af sin ungdom, nemlig den legendariske Café Dan Turèll. Samtidig har han kastet store penge og meget energi ind i et nyt højteknologisk finansprojekt, Concordium, som han håber bliver hans livs bedste forretning. I denne samtalebog rejser den succesfulde erhvervsmand med forfatteren Hanne Sindbæk rundt og enbesøger de steder, der har haft betydning for hans liv: Løgstrup, Torremolinos, London, Berlin, Schweiz, Tyskland og retur til København med et smukt punktum for rejsen på Restaurant Geranium.Det er blevet til mere end 100 timers samtaler. Om Trump, Boris og Brexit; om fodbold, fankultur, kunst og kryptovaluta; om Liberal Alliances opbygning, storhed og fald og om den slags mad, der sprænger skalaen på Maslows behovspyramide. Om hvor vi kommer fra, hvor vi skal hen, og om vi i virkeligheden blot er brikker i en computersimulation?

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740065251
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 432
 • Udgivet:
 • 11. Marts 2021
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 145x221x33 mm.
 • Vægt:
 • 505 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 11. Februar 2023

Anmeldelser af Geiger

  Beskrivelse af Geiger

  Telefonen ringer, netop mens hun er ved at vinke farvel til sine børnebørn. Kun ét ord lyder i røret: Geiger. Hun har ventet på det i mere end 30 år. Hun ved hvad det betyder. Hun henter sit våben, skruer lyddæmperen på, presser pistolmundingen mod sin mands tinding og trykker aft rækkeren i bund. Den myrdede er Stellan Broman, hele Sveriges pensionerede tv-legende. Da politibetjenten Sara Nowak hører om mordet blander hun sig straks, selvom det er uden for hendes område. Hendes kollega ved at Sara nærmest er vokset op i familiens store villa i den stockholmske forstad, og at der er brug for hende. Hun bryder alle regler og slutter sig til efterforskningen, mens hendes fortid, som tålmodigt har ventet i årevis, nu sniger sig ind på hende. Et familiedrab ud af det blå forgrener sig i en gammel DDR-spionring, i terrorbevægelser og intense konfrontationer mellem mødre og døtre i denne medrivende spændingsroman, som er den første i en planlagt trilogi.

  Forlagets beskrivelse af Geiger

  Telefonen ringer, netop mens hun er ved at vinke farvel til sine børnebørn. Kun ét ord lyder i røret: Geiger. Hun har ventet på det i mere end 30 år. Hun ved hvad det betyder. Hun henter sit våben, skruer lyddæmperen på, presser pistolmundingen mod sin mands tinding og trykker aft rækkeren i bund. Den myrdede er Stellan Broman, hele Sveriges pensionerede tv-legende. Da politibetjenten Sara Nowak hører om mordet blander hun sig straks, selvom det er uden for hendes område. Hendes kollega ved at Sara nærmest er vokset op i familiens store villa i den stockholmske forstad, og at der er brug for hende. Hun bryder alle regler og slutter sig til efterforskningen, mens hendes fortid, som tålmodigt har ventet i årevis, nu sniger sig ind på hende.

  Et familiedrab ud af det blå forgrener sig i en gammel DDR-spionring, i terrorbevægelser og intense konfrontationer mellem mødre og døtre i denne medrivende spændingsroman, som er den første i en planlagt trilogi.

  Brugerbedømmelser af Geiger

  • Krimiormen s. 1. Juli 2020

   ”Geiger” er en spændingsroman. Det er Gustaf Skördermans debut, utroligt nok. Utroligt fordi den i min verden er skrevet som en spændingsroman skrevet af de allerbedste indenfor genren. Alene det at ”Geiger” inden udgivelsen allerede var solgt til udgivelse i 20 lande, siger vel det meste. Plottet er overraskende og genialt. Et plot som man slet ikke havde set komme. Som om det ikke er nok, så bliver man overrasket gang på gang af drejninger af historien.

   Jeg er, som man nok kan høre, fan af hele historien og glæder mig meget til at læse mere af forfatteren. Faktisk kan jeg næsten ikke vente. Hvis du er enig med mig, så kan jeg glæde dig med, at ”Geiger” er planlagt til at være den første fortælling i en trilogi. På trods af at der er planlagt 2 yderligere bøger, så synes jeg faktisk at ”Geiger” bliver fint afsluttet og jeg følte bestemt ikke at der var huller eller manglende afslutninger i historien. Normalt er jeg ikke den store ynder af spionfortællinger, men ”Geiger” har så mange facetter udover spion-delen at det ikke betyder spor. Den indeholder også planlagte terroraktioner, mord, familiedramaer, gamle mænds upassende begær og trafficking.
   Man må vel konkludere at ”Geiger” har lidt for enhver ”Smag” i spændingsromaner. Undertegnede var i hvert fald begejstret for blandingen.

   Krimiormen.dk


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.