Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Grøn gæstemad

- til den lille middag eller den store fest

Bag om Grøn gæstemad

Forretter, hovedretter, tilbehør og desserter til alle årets små og store fester I 1980 udsendte Kirsten Skaarup sin første kogebog, Vegetariske festmiddage året rundt, der blev en bestseller og startede den grønne bølge i 1980’erne. Siden er der sket en revolution på vores tallerken. Det grønne køkken har forvandlet sig til en endnu større fest af farver og smagsoplevelser. Den udvikling viser Kirsten Skaarup her 45 år efter i denne bog med mere end 100 nye lækre opskrifter på grøn gæstemad. Mange har indført kødfrie dage og har samlet et lille repertoire af grønne hverdagsopskrifter. Vanskeligere er det med den grønne gæstemad, ikke mindst til årets højtider, jul og nytår, og livets store mærkedage. Fester, gæster og god mad hører uløseligt sammen, og til gæster vil vi gerne fremtrylle noget særligt og strø lidt ekstra stjernestøv. GRØN GÆSTEMAD byder på opskrifter, hvor der er tryllet med råvarerne, så hele deres smagspotentiale udfoldes og bliver til små kunstværker, som med sikkerhed vil blive nydt bordet rundt. Helt almindelige grøntsager som selleri, kål og kartofler bliver til små og store delikatesser, der vil give alle gæster en kulinarisk oplevelse. Det handler om velsmag og nydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772392769
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 245
  • Udgivet:
  • 22. oktober 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 178x248x28 mm.
  • Vægt:
  • 820 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 9. november 2024

Beskrivelse af Grøn gæstemad

Forretter, hovedretter, tilbehør og desserter til alle årets små og store fester
I 1980 udsendte Kirsten Skaarup sin første kogebog, Vegetariske festmiddage året rundt, der blev en bestseller og startede den grønne bølge i 1980’erne. Siden er der sket en revolution på vores tallerken. Det grønne køkken har forvandlet sig til en endnu større fest af farver og smagsoplevelser. Den udvikling viser Kirsten Skaarup her 45 år efter i denne bog med mere end 100 nye lækre opskrifter på grøn gæstemad.

Mange har indført kødfrie dage og har samlet et lille repertoire af grønne hverdagsopskrifter. Vanskeligere er det med den grønne gæstemad, ikke mindst til årets højtider, jul og nytår, og livets store mærkedage. Fester, gæster og god mad hører uløseligt sammen, og til gæster vil vi gerne fremtrylle noget særligt og strø lidt ekstra stjernestøv.

GRØN GÆSTEMAD byder på opskrifter, hvor der er tryllet med råvarerne, så hele deres smagspotentiale udfoldes og bliver til små kunstværker, som med sikkerhed vil blive nydt bordet rundt. Helt almindelige grøntsager som selleri, kål og kartofler bliver til små og store delikatesser, der vil give alle gæster en kulinarisk oplevelse. Det handler om velsmag og nydelse.

Brugerbedømmelser af Grøn gæstemad



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.