Bag om Grøn morgenmad
De fleste har intentioner om at spise mere grønt i hverdagen, og hvor overskudsagtigt kunne det ikke lige være, hvis man var god til at spise grøntsager allerede fra morgenstunden? I mange hjem må grøntsagerne dog vige pladsen, fordi det opfattes som besværligt og måske er inspirationen ikke lige ved hånden; især om morgenen. Det behøver ikke at være svært at snige en masse grøntsager ind i sin morgenmad. Det kan faktisk være utroligt let og smage fantastisk, mener Julie Karla, som står bag den nye kogebog "Grøn morgenmad".
"Grøn morgenmad" er en enkel kogebog, der viser, hvor let det er at bruge grønne råvarer i sin morgenmad. Bogen giver læseren 80 opskrifter på morgenmad, som er sundeog inspirerende, og som giver det vitaminkick, som kroppen har brug for om morgenen.
I bogen findes morgenmadsretter for alle. Der er hurtige grønne smoothies til at have med på farten. Der findes traditionel morgenmad som havregrød og scrambled eggs, men gerne med et grønt twist. Der er opskrifter til den der elsker at eksperimentere og bruge lang tid på sin morgenmad, hvor man fx kan kaste sig ud i opskriften på sød kartoffel toasts med mandelsmør, banan og kakaonibs.
Alle opskrifter i "Grøn morgenmad" er udviklet og fotograferet af madblogger Julie Karla. Julie Karla fokuserer på sunde opskrifter, hvor det altid er økologiske råvarer med omtanke for miljø og dyrevelfærd. Hun lever af at skrive om mad og deler dagligt ud af sin madglæde.
Vis mere