Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Grundbog i digitale kompetencer

Bag om Grundbog i digitale kompetencer

Hele det pædagogiske område har på mange måder taget it og digitale medier til sig. I børnehaven er billederne blevet digitale, så de hurtigt kan printes og hænges op som en orientering til forældre om, hvad der er sket i institutionen. Skriftlige arbejder i skolen skrives nu i et tekstbehandlingsprogram og afleveres måske digitalt direkte til læreren. Pædagoger og lærere har taget de digitale løsninger til sig, hvor de kan styrke det, de altid har gjort. Men den digitale kultur byder også på helt nye fænomener, som det pædagogiske område kan profitere af, men også bidrage til. Det er disse nye fænomener, der er omdrejningspunktet for denne bog. Bogen er bygget op omkring 12 begreber, der dækker 12 kompetenceområder. I hvert kapitel præsenterer forfatteren eksempler på, hvordan fænomenet optræder, og læseren opfordres til selv at skaffe sig mere viden om fænomenet gennem praktiske øvelser på egen blog. På samme måde er bogens indhold suppleret med materialer på bogens blog. Her findes bl.a. interaktive quizzer, vejledninger til øvelserne og en mulighed for at opdatere links fra bogen. Grundbog i digitale kompetencer henvender sig til lærer- og pædagogstuderende på grund- og efteruddannelse, men den kan også læses af lærere og pædagoger i skoler og daginstitutioner, der har brug for et bud på, hvad grundlæggende digitale kompetencer kunne være. Bogen henvender sig desuden til forældre og frivillige i organisationer, der arbejder med børn og unge.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788759324516
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 22. oktober 2015
  • BLACK WEEK
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Grundbog i digitale kompetencer

Hele det pædagogiske område har på mange måder taget it og digitale medier til sig. I børnehaven er billederne blevet digitale, så de hurtigt kan printes og hænges op som en orientering til forældre om, hvad der er sket i institutionen. Skriftlige arbejder i skolen skrives nu i et tekstbehandlingsprogram og afleveres måske digitalt direkte til læreren.
Pædagoger og lærere har taget de digitale løsninger til sig, hvor de kan styrke det, de altid har gjort. Men den digitale kultur byder også på helt nye fænomener, som det pædagogiske område kan profitere af, men også bidrage til. Det er disse nye fænomener, der er omdrejningspunktet for denne bog.
Bogen er bygget op omkring 12 begreber, der dækker 12 kompetenceområder. I hvert kapitel præsenterer forfatteren eksempler på, hvordan fænomenet optræder, og læseren opfordres til selv at skaffe sig mere viden om fænomenet gennem praktiske øvelser på egen blog. På samme måde er bogens indhold suppleret med materialer på bogens blog. Her findes bl.a. interaktive quizzer, vejledninger til øvelserne og en mulighed for at opdatere links fra bogen.
Grundbog i digitale kompetencer henvender sig til lærer- og pædagogstuderende på grund- og efteruddannelse, men den kan også læses af lærere og pædagoger i skoler og daginstitutioner, der har brug for et bud på, hvad grundlæggende digitale kompetencer kunne være. Bogen henvender sig desuden til forældre og frivillige i organisationer, der arbejder med børn og unge.

Brugerbedømmelser af Grundbog i digitale kompetencer



Find lignende bøger
Bogen Grundbog i digitale kompetencer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.