Julegaver: Du kan nemt købe dine julegaver hos os. Vi bytter indtil den 31. januar 2019

Grundbogen i sous vide af Peter Friehling Du sparer 22% ift. forlagets pris Spar 22% Bog, Hardback

Grundbogen i sous vide

af
(Udvid)

Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke. Nu har en dansk opfinder og ph.d. i kemi brugt sin faglighed til at bringe det mere avancerede køkken ned på et brugbart hverdagsplan. I disse år finder sous vide en plads i mange danske køkkener. Sidste år solgte sousvide. dk alene mere end 2000 vandbade til private, og store butikskæder som Coop og Imerco har længe solgt udstyr til sous vide. Det er ganske forståeligt at sous vide nu går sin sejrsgang. Med sous vide får du mad i topklasse og mørt kød, hver gang. Sous vide er fransk for ”under vakuum”. Rent praktisk er metoden at du vakuumpakker dine råvarer med krydderurter eller anden ønsket smag i en pose og lægger posen i vandbad. Vandbadet holder en stabil temperatur under hele tilberedningen. Vakuumpakningen sikrer at smagen bliver i maden, og sammen med den kontrollerede temperatur, får du et væld af nye muligheder i madlavningen. En stensikker genvej til et topresultat. Sous vide giver optimalt udbytte af råvarerne, og du kan bruge billigere og mere smagfulde udskæringer, der nu med garanti bliver saftige og møre. Du behøver aldrig mere at være nervøs for fødevaresikkerheden når du spiser grillkylling og hverdagsmadlavningen bliver lettere, med lækre, frysevenlige retter. Med sous vide i huset og denne bog i hånden, får du kontrol med kvaliteten og kan imponere familie og venner med en perfekt tilberedt T-bone steak.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740609257
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 148
  • Udgivet:
  • 2. juni 2016

Andre udgaver:

  • 279,95 kr.
  • 1-2 hverdage
  • Køb nu og få bogen inden jul i

  • 217,95 kr.
  • 62,00 kr. (22%)
  • 29,95 kr.
Læg i kurv
  • 188,95 kr. i
  • 91,00 kr. (33%)
  • 19,95 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre der købte denne bog, har også købt..