Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Grundbogen til Thermomix ®

Bag om Grundbogen til Thermomix ®

Her er grundbogen til Thermomix®, køkkenmaskinen, der afløser alle dine andre maskiner. Med Thermomix® kan du hakke, blende, ælte, røre, piske og styre temperaturen samtidig. Det gør det til en leg at lave de ægte saucer, de luftigste vandbakkelser og den glatteste puré. Derudover kan du dampe, fermentere og sous vide. Grundbogen viser dig vejen. I bogen finder du lækre retter som for eksempel: • Dampet bao med saftig and • Hjemmelavet pasta med sommerlig tomatsovs • Perfekte, sprødbagte scones med klassisk tilbehør • Din egen cremede, fedtfattige drikkeyoghurt med jordbærsmag Vil du lave mad som en MasterChef og fremtrylle en kraftig jomfruhummerbisque til forret, en perfekt tilberedt torsk til hovedret og en dirrende fløderand til dessert, så viser denne bog dig vejen. Peter Friehling har udgivet flere bøger om sous vide og er en kapacitet indenfor moderne, kreativ madlavning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740663846
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 138
  • Udgivet:
  • 23. september 2020
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 198x266x20 mm.
  • Vægt:
  • 694 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 25. november 2024

Beskrivelse af Grundbogen til Thermomix ®

Her er grundbogen til Thermomix®, køkkenmaskinen, der afløser alle dine andre maskiner.
Med Thermomix® kan du hakke, blende, ælte, røre, piske og styre temperaturen samtidig. Det gør det til en leg at lave de ægte saucer, de luftigste vandbakkelser og den glatteste puré. Derudover kan du dampe, fermentere og sous vide. Grundbogen viser dig vejen. I bogen finder du lækre retter som for eksempel:
• Dampet bao med saftig and
• Hjemmelavet pasta med sommerlig tomatsovs
• Perfekte, sprødbagte scones med klassisk tilbehør
• Din egen cremede, fedtfattige drikkeyoghurt med jordbærsmag
Vil du lave mad som en MasterChef og fremtrylle en kraftig jomfruhummerbisque til forret, en perfekt tilberedt torsk til hovedret og en dirrende fløderand til dessert, så viser denne bog dig vejen. Peter Friehling har udgivet flere bøger om sous vide og er en kapacitet indenfor moderne, kreativ madlavning.

Brugerbedømmelser af Grundbogen til Thermomix ®

  • jytte j. 1. februar 2021

    Den er god men lidt for smarte opskrifter og alt for meget om sou vide. men ellers god især afsnit om sovs.

  • Helle M. 25. januar 2021

    Det er noget overdrevet at kalde bogen for en grundbog. For at kunne kalde det en grundbog ville jeg forvente noget mere underliggende viden om brugen af Thermomixer, end bogen giver. Der er eksempler på opskrifter - ikke mange efter min mening, men få eksempler på retter der kan laves. I stedet for fx persillesovs mangler der en grundopskrift på sovs. Når der mangler basale grundopskrifter, virker det overdrevet at kalde bogen for en grundbog....


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.