Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Hungarian Specialties Cookery Book

Bag om Hungarian Specialties Cookery Book

This early twentieth-century volume by Sacellary and Fodor aimed to acquaint American cooks of the day with Hungarian dishes that could be prepared at home.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781429012119
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 112
  • Udgivet:
  • 21. juli 2008
  • Størrelse:
  • 152x6x229 mm.
  • Vægt:
  • 175 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 7. december 2024

Beskrivelse af Hungarian Specialties Cookery Book

This early twentieth-century volume by Sacellary and Fodor aimed to acquaint American cooks of the day with Hungarian dishes that could be prepared at home.

Brugerbedømmelser af Hungarian Specialties Cookery Book



Find lignende bøger
Bogen Hungarian Specialties Cookery Book findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.