Udvidet returret til d. 31. januar 2025

In the Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to Making Sausage, Salumi, Pates, Roasts, Confits, and Other Meaty Goods [A Cookbook]

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781607743439
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 17. september 2013
  • Størrelse:
  • 235x35x261 mm.
  • Vægt:
  • 1613 g.
  • BLACK WEEK
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.

Brugerbedømmelser af In the Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to Making Sausage, Salumi, Pates, Roasts, Confits, and Other Meaty Goods [A Cookbook]



Find lignende bøger
Bogen In the Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to Making Sausage, Salumi, Pates, Roasts, Confits, and Other Meaty Goods [A Cookbook] findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.