BLACK FRIDAY + LØRDAG

Spar op til 50% på bøger, e-bøger og lydbøger fra Black Friday t.o.m. lørdag

Konserveringsteknik 2 af Leif Bøgh-Sørensen E-bog, PDF

Konserveringsteknik 2

af ,
(Udvid)

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering. Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 1.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319648
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 21. August 2013

Andre udgaver:

  • Straks på e-mail
  • 220,00 kr.
Læg i kurv
  • 190,00 kr. i
Læg i kurv
  • Du køber til indkøbspris
  • Leveres med det samme
  • Juleservice - vi bytter indtil den 28. februar
  • Medlemskab - DKK 79,-/md. - 1. uge gratis ?
  • Certificeret webshop - e-mærket


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også

Andre bøger af Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen