Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Konserveringsteknik 2

Bag om Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering. Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 1.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319648
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 21. august 2013
  • BLACK WEEK
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.

Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.

Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk.
Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 1.

Brugerbedømmelser af Konserveringsteknik 2



Find lignende bøger
Bogen Konserveringsteknik 2 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.