Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Larousse Patisserie and Baking

- The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase

Bag om Larousse Patisserie and Baking

The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques, from the creators of Larousse Gastronomique.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780600636205
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 512
  • Udgivet:
  • 3. september 2020
  • Størrelse:
  • 270x221x48 mm.
  • Vægt:
  • 2316 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 hverdage
Forventet levering: 30. november 2024

Beskrivelse af Larousse Patisserie and Baking

The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques, from the creators of Larousse Gastronomique.

Brugerbedømmelser af Larousse Patisserie and Baking



Find lignende bøger
Bogen Larousse Patisserie and Baking findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.