Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Man skulle nok have været der - Thomas Korsgaard - Bog

Man skulle nok have været deraf Thomas Korsgaard Du sparer 25% ift. forlagets pris Spar 25%
Bag om Man skulle nok have været der

Tue bærer alle sine ting ned til storskrald. Udlejeren på Frederiksberg har smidt ham ud, og han har ingen steder at tage hen. At vende tilbage til Skive og familien med den voldelige far er utænkeligt. Med sig har han en sportstaske med tøj, en computer og en lille palme. Om dagen sælger han avisabonnementer på gaden, og om natten sniger han sig til at sove i et af avisens baglokaler. Her møder han Victoria, som tilbyder, at han kan overnatte på sofaen hos hende og hendes mor, en succesfuld arkitekt. Det bliver et møde med en helt anden slags hjem, end Tue er vant til, og han tager i dén grad deres herskabslejlighed i besiddelse. Snart er Tue dog på gaden igen, hvor han flakker rundt og må søge ly tilfældige steder og hos tvivlsomme typer. En rå og humoristisk roman om at befinde sig uden for alle fællesskaber og hele tiden være bange for at blive opdaget. En fortælling om den totale rodløshed og om til sidst at finde hjem.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711900338
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 272
 • Udgivet:
 • 21. Maj 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 135x210x21 mm.
 • Vægt:
 • 333 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 11. Februar 2023

Anmeldelser af Man skulle nok have været der

  Beskrivelse af Man skulle nok have været der

  “Man skulle nok have været der” en bog skrevet af Thomas Korsgaard. Romanen tager os gennem en fortælling om Tue, som oplever modgang i mange aspekter af livet. Vi introduceres til Tue, da han bærer alle sine ting til affald, udlejeren har lige smidt ham ud af sin lejlighed på Frederiksberg. Det står allerede klart, at Tue, ingen steder har at tage hen. Derfor opstår der et dillema, som for ham, betyder at vælge mellem at vende tilbage til Skive og sin familie med den agressive far men det finder vi hurtig ud af, ikke er et svært valg. 

  Tue er en dreng som finder sine egne løsninger, og han skal bestemt ikke ende tilbage i det voldelige hushold. Han har til hverdag altid sin sportstaske med hvor han bærer sit tøj og en computer. Han lever af at sælge avisabonnementer på gaden, lige knapt, og har om natten fundet sig et lille opholdssted i et af avisens kontorer hvor han overnatter. Det er her han møder Victoria, der tilbyder ham at overnatte på sofaen hos hende, hun bor sammen med sin mor der er en succesfuld arkitekt. For Tue er det en helt anden verden, det her hjem, er flottere end hvad han er vant til. Desværre er det ikke en permanent løsning, og Tue finder derfor sig selv på gaden inden længe igen, hvor han må søge videre efter ly i de mørke og tilfældige steder i byen, hvor han støder på de mærkeligste typer af mennesker.

  Modgang og opgange, noget vi alle oplever i det daglige liv. Men nogen oplevelser kan være værre end andre, dette er en fortælling om de mange modgang mennesket oplever, og hvordan vi kommer gennem det. 

  Forlagets beskrivelse af Man skulle nok have været der

  Tue bærer alle sine ting ned til storskrald. Udlejeren på Frederiksberg har smidt ham ud, og han har ingen steder at tage hen. At vende tilbage til Skive og familien med den voldelige far er utænkeligt. Med sig har han en sportstaske med tøj, en computer og en lille palme. Om dagen sælger han avisabonnementer på gaden, og om natten sniger han sig til at sove i et af avisens baglokaler. Her møder han Victoria, som tilbyder, at han kan overnatte på sofaen hos hende og hendes mor, en succesfuld arkitekt. Det bliver et møde med en helt anden slags hjem, end Tue er vant til, og han tager i dén grad deres herskabslejlighed i besiddelse. Snart er Tue dog på gaden igen, hvor han flakker rundt og må søge ly tilfældige steder og hos tvivlsomme typer.

  En rå og humoristisk roman om at befinde sig uden for alle fællesskaber og hele tiden være bange for at blive opdaget. En fortælling om den totale rodløshed og om til sidst at finde hjem.

  Brugerbedømmelser af Man skulle nok have været der

  • Daniel C. 10. Juni 2022

   Stærk fortælling i tre bind

  • Niels M. 10. Juli 2021

   Bogen blev givet i studentergave. Studenterpigen blev meget glad for bogen, det var lige den, som hun havde ønsket sig. Den skulle ikke byttes. Så alt, var i den bedste orden. Tillykke, - med alle verdens ting, herfra... Niels A. Makholm.


  Find lignende bøger
  Bogen Man skulle nok have været der findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.