Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mens dagen lyser

Bag om Mens dagen lyser

"Buret Synne ser et billede af en gammel kone. Hun ser en gammel kone der vil fortælle om en broche hun mistede i 1931. Hun ser en gammel kone der ved at hun har fortalt om brochen før. Og hun ved at hun bør tie. Jeg bør tie, tænker hun mens hun fortæller. Ansigter vender sig bort fra billedet af den gamle kone. Det var hvad Synne ventede. Synne ser et billede af en gammel kone. Det er et billede af Synne. Billedet er hende bur." "Mens dagen lyser" består af en række digte om et pensionistægtepars daglige liv og indre liv. Dagen er ikke omme endnu. Det er livet heller ikke, men alligevel kan det ikke blive som før. Uanset hvor ihærdigt man forsøger at få tiden til at gå i stå. Claus Grymer (1946) er en dansk forfatter og journalist. Han er uddannet journalist på Morsø Folkeblad og har en bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet. Claus Grymer debuterede som forfatter i 1973 med digtsamlingen "Skjul", og siden da har han udgivet et væld af digtsamlinger, romaner og novellesamlinger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726070088
  • Udgivet:
  • 15. April 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mens dagen lyser

"Buret

Synne ser et billede

af en gammel kone.

Hun ser en gammel kone

der vil fortælle om en broche

hun mistede i 1931.

Hun ser en gammel kone

der ved at hun har fortalt

om brochen før.

Og hun ved at hun bør tie.

Jeg bør tie, tænker hun

mens hun fortæller.

Ansigter vender sig bort

fra billedet af den gamle kone.

Det var hvad Synne ventede.

Synne ser et billede

af en gammel kone.

Det er et billede af Synne.

Billedet er hende bur."

"Mens dagen lyser" består af en række digte om et pensionistægtepars daglige liv og indre liv. Dagen er ikke omme endnu. Det er livet heller ikke, men alligevel kan det ikke blive som før. Uanset hvor ihærdigt man forsøger at få tiden til at gå i stå.

Claus Grymer (1946) er en dansk forfatter og journalist. Han er uddannet journalist på Morsø Folkeblad og har en bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet. Claus Grymer debuterede som forfatter i 1973 med digtsamlingen "Skjul", og siden da har han udgivet et væld af digtsamlinger, romaner og novellesamlinger.

Brugerbedømmelser af Mens dagen lyserFind lignende bøger
Bogen Mens dagen lyser findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.