Meyers glutenfri bageskole af Meyers Madhus Du sparer 22% ift. forlagets pris Spar 22%

Meyers glutenfri bageskole

af

Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet. Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten. Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711904060
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 232
  • Udgivet:
  • 23. oktober 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 206x282x30 mm.
  • Vægt:
  • 995 g.
  • 1-2 hverdage
  • 234,95 kr.
  • 299,95 kr.
  • 65,00 kr. (22%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 32% som medlem
  • 203,95 kr.
  • 96,00 kr. (32%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Meyers glutenfri bageskole
Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet. Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten. Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Meyers glutenfri bageskole


Andre bøger af Meyers Madhus
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.