Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mørkt lyser natten

Bag om Mørkt lyser natten

Kriminalassistent Maria Lind bliver sat på flere makabre sager, der involverer børn. Samtidig med at hun må kæmpe mod sine mandlige kollegers og de mistænktes fordomme over for kvinder, skal hun blandt andet løse gåden om, hvordan to drenge kan forsvinde midt på dagen, uden at nogen har set noget. Og hvorfor finder man dem døde, den ene endda lige over for politistationen? Det står hurtigt klart, at de leder efter en gerningsmand, der ikke er færdig med at provokere politiet, og at Maria med sin blotte tilstedeværelse har vakt en glemt forbrydelse til live. Jo mere hun tror, hun nærmer sig en afsløring af den eller de skyldige, jo mere fjerner hun sig fra sandheden. Sagen fører hende tilbage til hendes egen, fortrængte fortid, og så mørkner det først. Hvad er det for en ondskab, der rammer den nordsjællandske by med det smukke renæssanceslot? Eva Botofte (f. 1960) er skønlitterær forfatter, cand.mag. i kunsthistorie, litteraturvidenskab og sprog fra Århus Universitet, KU samt Freie Universität Berlin. Hun har skrevet digtsamlingerne "Hovedskud eller bare pletter" (2013), "Forsætlig nat" (2014), "Stiløvelse" (2015), "du er Merle – et off-line epos" (2015), "Fraværelser" (2018), "Hotel Hypnotika" (2020) samt novellesamlingen "Permafrost – fortællinger fra et yderpunkt" (2019) og er oversat til italiensk og tysk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728563618
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 24. Februar 2023
  • Oplæser:
  • Karen Abrahamsen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mørkt lyser natten

Kriminalassistent Maria Lind bliver sat på flere makabre sager, der involverer børn. Samtidig med at hun må kæmpe mod sine mandlige kollegers og de mistænktes fordomme over for kvinder, skal hun blandt andet løse gåden om, hvordan to drenge kan forsvinde midt på dagen, uden at nogen har set noget. Og hvorfor finder man dem døde, den ene endda lige over for politistationen?
Det står hurtigt klart, at de leder efter en gerningsmand, der ikke er færdig med at provokere politiet, og at Maria med sin blotte tilstedeværelse har vakt en glemt forbrydelse til live.
Jo mere hun tror, hun nærmer sig en afsløring af den eller de skyldige, jo mere fjerner hun sig fra sandheden. Sagen fører hende tilbage til hendes egen, fortrængte fortid, og så mørkner det først. Hvad er det for en ondskab, der rammer den nordsjællandske by med det smukke renæssanceslot?

Eva Botofte (f. 1960) er skønlitterær forfatter, cand.mag. i kunsthistorie, litteraturvidenskab og sprog fra Århus Universitet, KU samt Freie Universität Berlin. Hun har skrevet digtsamlingerne "Hovedskud eller bare pletter" (2013), "Forsætlig nat" (2014), "Stiløvelse" (2015), "du er Merle – et off-line epos" (2015), "Fraværelser" (2018), "Hotel Hypnotika" (2020) samt novellesamlingen "Permafrost – fortællinger fra et yderpunkt" (2019) og er oversat til italiensk og tysk.

Brugerbedømmelser af Mørkt lyser nattenFind lignende bøger
Bogen Mørkt lyser natten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.