Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nordens Guder. Et episk digt

Bag om Nordens Guder. Et episk digt

Grækerne har Iliaden og Odysseen om deres guder og heltes store bedrifter. Norden har Adam Oehlenschlägers episke digt "Nordens guder", der beskriver den nordiske mytologis guder og halvguder, genfortæller de mest karakteristiske sagn og bringer alt det bedste ved den danske guldalders digteriske stil i forbindelse med de svundne tiders mytologi og folklore. Adam Oehlenschläger (1779-1850) var en dansk guldalderdigter og skuespilforfatter. Blandt hans vigtigste værker er "Guldhornene", "Aladdin" og den danske nationalsang, "Der er et yndigt land". Adam Oehlenschläger anses for at være en af de største danske digtere nogensinde.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726027044
  • Udgivet:
  • 25. Januar 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Nordens Guder. Et episk digt

Grækerne har Iliaden og Odysseen om deres guder og heltes store bedrifter. Norden har Adam Oehlenschlägers episke digt "Nordens guder", der beskriver den nordiske mytologis guder og halvguder, genfortæller de mest karakteristiske sagn og bringer alt det bedste ved den danske guldalders digteriske stil i forbindelse med de svundne tiders mytologi og folklore.

Adam Oehlenschläger (1779-1850) var en dansk guldalderdigter og skuespilforfatter. Blandt hans vigtigste værker er "Guldhornene", "Aladdin" og den danske nationalsang, "Der er et yndigt land". Adam Oehlenschläger anses for at være en af de største danske digtere nogensinde.

Brugerbedømmelser af Nordens Guder. Et episk digtFind lignende bøger
Bogen Nordens Guder. Et episk digt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.