Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Oplevelser. Bind 1

Bag om Oplevelser. Bind 1

Den danske forfatter og teolog Sophus Schandorph deler ud af sine erindringer om sit spændende liv. Bogen byder ikke bare på en spændende historie om en stor kulturpersonligheds liv i 1800-tallets Europa, men den er også et historisk dokument, der fortæller om hans samtid, de berømtheder, han omgav sig med, og den danske folkesjæl i 1800-tallet. Første bind af Sophus Schandorphs erindringer tager os med tilbage til hans barndom i Ringsted og videre op igennem ungdomsårene og teologistudiet. Sophus Schandorph var en dansk forfatter, digter og uddannet teolog. I 1872 var han med til at stifte Litteraturselskabet sammen med blandt andre Georg Brandes og Holger Drachmann.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726060010
  • Udgivet:
  • 5. Juli 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Oplevelser. Bind 1

Den danske forfatter og teolog Sophus Schandorph deler ud af sine erindringer om sit spændende liv. Bogen byder ikke bare på en spændende historie om en stor kulturpersonligheds liv i 1800-tallets Europa, men den er også et historisk dokument, der fortæller om hans samtid, de berømtheder, han omgav sig med, og den danske folkesjæl i 1800-tallet.

Første bind af Sophus Schandorphs erindringer tager os med tilbage til hans barndom i Ringsted og videre op igennem ungdomsårene og teologistudiet.

Sophus Schandorph var en dansk forfatter, digter og uddannet teolog. I 1872 var han med til at stifte Litteraturselskabet sammen med blandt andre Georg Brandes og Holger Drachmann.

Brugerbedømmelser af Oplevelser. Bind 1Find lignende bøger
Bogen Oplevelser. Bind 1 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.