Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

På job som mand og kone

- Valget er dit

Bag om På job som mand og kone

Vi lever i en tid hvor vi er travlere end nogensinde før. Med kun 24 timer i døgnet resulterer dette oftest i, at vi kommer til at give for lidt tid og opmærksomhed til vores parforhold. Vi kommer til at vælge at lade vores kærlighed passe sig selv, men ligesom med meget andet i livet så har kærligheden brug for opmærksomhed og pleje, for ellers vokser den ikke. Essensen af denne bog er, at vi bliver nødt til at yde en fælles indsats for at bevare og bygge videre på den kærlighed, som vi har til hinanden. Vi skal tage et valg hver dag om at ville elske hinanden. Bogen handler om, hvorfor vi matcher med vores partner, som vi gør, og hvorfor vi forelsker os i hinanden, men også om kommunikation, lyst, og hvordan vi får hinanden til at føle os elsket. Men den handler først og fremmest om at tage ansvar. Det hele starter hos dig! Uddrag af bogen Det er ikke nogen hemmelighed, at der, hvor succes opstår, er der lagt et hårdt stykke arbejde ind i. Ønsker du at klatre op ad den kendte karrierestige, så arbejder du hårdere på arbejdet for at få dette til at lykkes. Ønsker du at blive bedre til at spille tennis, så kræver det disciplin og hård træning. Vi kan højst sandsynligt nok blive enige om, at det giver sig selv. Men hvorfor er det så lige, at når det kommer til parforholdet, så går de fleste ud fra, at hvis bare man elsker hinanden højt nok, så kommer det hele af sig selv? Når nu vi ved, at med alt andet i livet skal vi kæmpe for tingene uanset hvad, hvilken regel er det så, der gør, at dette ikke gælder for vores kærlighed? Om forfatteren Allichia Kawaler er uddannet socialrådgiver og arbejder til dagligt med børn og familiers udvikling. Hun er i 2018 uddannet fra Sexologiskolen i Aarhus som parterapeut og sexolog. Hendes kernekompetencer er lyst og kommunikation, og hun arbejder ud fra ideen om, at netop disse to emner går hånd i hånd.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776080280
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 112
 • Udgivet:
 • 15. Marts 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 146x210x13 mm.
 • Vægt:
 • 196 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 6. Marts 2024

Beskrivelse af På job som mand og kone

Vi lever i en tid hvor vi er travlere end nogensinde før. Med kun 24 timer i døgnet resulterer dette oftest i, at vi kommer til at give for lidt tid og opmærksomhed til vores parforhold. Vi kommer til at vælge at lade vores kærlighed passe sig selv, men ligesom med meget andet i livet så har kærligheden brug for opmærksomhed og pleje, for ellers vokser den ikke.
Essensen af denne bog er, at vi bliver nødt til at yde en fælles indsats for at bevare og bygge videre på den kærlighed, som vi har til hinanden. Vi skal tage et valg hver dag om at ville elske hinanden.
Bogen handler om, hvorfor vi matcher med vores partner, som vi gør, og hvorfor vi forelsker os i hinanden, men også om kommunikation, lyst, og hvordan vi får hinanden til at føle os elsket. Men den handler først og fremmest om at tage ansvar.
Det hele starter hos dig!

Uddrag af bogen
Det er ikke nogen hemmelighed, at der, hvor succes opstår, er der lagt et hårdt stykke arbejde ind i. Ønsker du at klatre op ad den kendte karrierestige, så arbejder du hårdere på arbejdet for at få dette til at lykkes. Ønsker du at blive bedre til at spille tennis, så kræver det disciplin og hård træning. Vi kan højst sandsynligt nok blive enige om, at det giver sig selv. Men hvorfor er det så lige, at når det kommer til parforholdet, så går de fleste ud fra, at hvis bare man elsker hinanden højt nok, så kommer det hele af sig selv? Når nu vi ved, at med alt andet i livet skal vi kæmpe for tingene uanset hvad, hvilken regel er det så, der gør, at dette ikke gælder for vores kærlighed?

Om forfatteren
Allichia Kawaler er uddannet socialrådgiver og arbejder til dagligt med børn og familiers udvikling. Hun er i 2018 uddannet fra Sexologiskolen i Aarhus som parterapeut og sexolog. Hendes kernekompetencer er lyst og kommunikation, og hun arbejder ud fra ideen om, at netop disse to emner går hånd i hånd.

Brugerbedømmelser af På job som mand og koneGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.