Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

På job som mand og kone

- Valget er dit

Bag om På job som mand og kone

Vi lever i en tid hvor vi er travlere end nogensinde før. Med kun 24 timer i døgnet resulterer dette oftest i, at vi kommer til at give for lidt tid og opmærksomhed til vores parforhold. Vi kommer til at vælge at lade vores kærlighed passe sig selv, men ligesom med meget andet i livet så har kærligheden brug for opmærksomhed og pleje, for ellers vokser den ikke. Essensen af denne bog er, at vi bliver nødt til at yde en fælles indsats for at bevare og bygge videre på den kærlighed, som vi har til hinanden. Vi skal tage et valg hver dag om at ville elske hinanden. Bogen handler om, hvorfor vi matcher med vores partner, som vi gør, og hvorfor vi forelsker os i hinanden, men også om kommunikation, lyst, og hvordan vi får hinanden til at føle os elsket. Men den handler først og fremmest om at tage ansvar. Det hele starter hos dig!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776081935
  • Udgivet:
  • 20. Marts 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af På job som mand og kone

Vi lever i en tid hvor vi er travlere end nogensinde før. Med kun 24 timer i døgnet resulterer dette oftest i, at vi kommer til at give for lidt tid og opmærksomhed til vores parforhold.
Vi kommer til at vælge at lade vores kærlighed passe sig selv, men ligesom med meget andet i livet så har kærligheden brug for opmærksomhed og pleje, for ellers vokser den ikke.
Essensen af denne bog er, at vi bliver nødt til at yde en fælles indsats for at bevare og bygge videre på den kærlighed, som vi har til hinanden. Vi skal tage et valg hver dag om at ville elske hinanden.
Bogen handler om, hvorfor vi matcher med vores partner, som vi gør, og hvorfor vi forelsker os i hinanden, men også om kommunikation, lyst, og hvordan vi får hinanden til at føle os elsket. Men den handler først og fremmest om at tage ansvar.
Det hele starter hos dig!

Brugerbedømmelser af På job som mand og koneFind lignende bøger
Bogen På job som mand og kone findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.