BLACK WEEK
Vi fejrer Black Week og derfor får du lige nu: Udvidet returret til d. 31. jan. 2019 Klik her for at se mere
Piece of cake af Mascha  Vang Spar 3% E-bog, ePub

Piece of cake

af ,
(Udvid)

Man behøver ikke ty til færdigblandinger eller springe helt over ved at gå til bageren. Det er slet ikke svært at bage de lækreste kager selv.
Det forventes ofte, at man ligesom godt bare lige kan bage en kage. Til fødselsdagen, på jobbet, i børnenes skole. Og når man nu ved, at det også er ret hyggeligt at gå til røremaskinen med æg, mel og sukker – alene eller sammen med sine børn – så er det surt ikke at kunne.
Denne bog henvender sig til kvinder, der ikke tør eller orker at prøve at bage selv, fordi de ganske enkelt ikke tror, de kan. Men det kan de! Med den rette hjælp, simple opskrifter og klare, gennemskuelige beskrivelser kan alle lære at bage. Også dem, der fra start har lyst til at give op, fordi opgaven føles for stor.
Med denne bog med 40 lette opskrifter i hånden bliver der slet ikke brug for brandslukning. Sværhedsgraden er skruet helt i bund, og det handler udelukkende om at skabe ægte bageglæde, hvor resultatet altid er vellykket. Der er tips til, hvordan man løser problemer undervejs, og hvor man kan springe over, hvor gærdet er lavest.
Kombinationen af Annemettes kyndige vejledning og kærlige instruktioner og Maschas gå-på-mod og farverige, men simple pyntetips skaber et univers, der oser af kageglæde og nærvær, og som inkluderer læseren – ligesom følgerne er vant til på begges respektive blogs. Bogens bageunivers er appetitligt, frisk og feminint med et uhøjtideligt touch af humor.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740051025
  • Udgivet:
  • 12. september 2018

Andre udgaver:

  • Straks på e-mail
  • BLACK WEEK
    143,95 kr.
Læg i kurv
  • 124,95 kr. i
  • 24,05 kr. (16%)
Læg i kurv
  • Du køber til indkøbspris
  • Medlemskab - 79 kr./måned - 1. uge gratis ?
  • Leveres med det samme
  • Udvidet returret - indtil d. 31. jan. 2019
  • Certificeret webshop - e-mærket


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.