dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag
Bag om SANK

At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter og Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur. Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik. Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane -underviser i og skriver om vilde spiselige planter. -afholder de sanketure og kurser -har tidligere udgivet bogen Mad med gran -skriver faste madopslag til magasinet Natur & Miljø. -har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og Mad & Venner

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740601756
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 248
  • Udgivet:
  • 12. Juni 2015
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 157x216x27 mm.
  • Vægt:
  • 708 g.
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 18. April 2024

Beskrivelse af SANK

At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter og Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur.



Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik.



Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane

-underviser i og skriver om vilde spiselige planter.

-afholder de sanketure og kurser

-har tidligere udgivet bogen Mad med gran

-skriver faste madopslag til magasinet Natur & Miljø.

-har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og Mad & Venner

Brugerbedømmelser af SANK

  • susanne k. 20. Maj 2021

    En bog som er nyttig og en pæn bog, smuk cover.

  • Simon D. 24. April 2020

    Flot bog, gode beskrivelser, men ikke velegnet som opslagsværk.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.