Simremad & ting der tager tid af Claus Christensen Bog, Indbundet

Simremad & ting der tager tid

- og ting, der tager tid

af
(Udvid)

”Simremad og ting der tager tid” er skrevet af fem unge mænd og deres mesterlærer, den omfangsrige og legendariske ”Røde” Claus Christensen, der har stået for deres kulinariske opdragelse i kælderkøkkenet under hans restaurant Gammel Mønt. I årevis har de arrangeret fælles madaftener, oftest med skønne, klassiske retter som coq au vin, ossobucco og confit de canard. Simremad har de skrevet, fordi de gerne vil give deres hengivenhed til køkkenet videre og dele ud af deres mange anekdoter og røverhistorier, der gør deres mad til mere end bare føde. Simremad er en hyldest til sanserne og en påmindelse til alle om at putte lidt mere kærlighed ned i gryderne. Claus og hans disciple vil have duften tilbage i vores køkkener, og de insisterer på, at maden og måltidet skal have lov at tage mere af vores tid. Så grib den tungeste gryde, du ejer, ryd en dag i kalenderen og lad dig forføre af de fortryllende retter!


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791693434
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 258
  • Udgivet:
  • 27. September 2005

Andre udgaver:

  • 299,95 kr.
  • 2-3 hverdage
  • 232,00 kr.
  • 67,95 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 202,00 kr. i
  • 97,95 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også

Andre bøger af Claus Christensen