Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skolen med magiske dyr 8: Sød musik?!

Bag om Skolen med magiske dyr 8: Sød musik?!

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven. Alt er blevet rosenrødt på Østre Skole! Der er lagt op til sød musik, men stemningen i miss Cornfields klasse er som forandret. For hvem skal danse med hvem? Og hvad er det egentlig, de skal fejre? De magiske dyr ser måbende til. Selv da Zack er ved at tage livet af en stakkels fugleedderkop. Vil Agent Y klare den? Og hvem stjæler grøntsager fra miss Cornfields have? Midt i al den hurlumhej venter to elever længselsfuldt på at få et magisk dyr! Eventyret fortsætter ... Ottende bind i en sjov, spændende og magisk serie. Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere - eller som spændende højtlæsning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772056241
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 11. August 2021
  • Oplæser:
  • Dan Schlosser
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Skolen med magiske dyr 8: Sød musik?!

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven.

Alt er blevet rosenrødt på Østre Skole! Der er lagt op til sød musik, men stemningen i miss Cornfields klasse er som forandret. For hvem skal danse med hvem? Og hvad er det egentlig, de skal fejre?
De magiske dyr ser måbende til. Selv da Zack er ved at tage livet af en stakkels fugleedderkop. Vil Agent Y klare den?
Og hvem stjæler grøntsager fra miss Cornfields have?
Midt i al den hurlumhej venter to elever længselsfuldt på at få et magisk dyr!

Eventyret fortsætter ...

Ottende bind i en sjov, spændende og magisk serie. Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere - eller som spændende højtlæsning.

Forlagets beskrivelse af Skolen med magiske dyr 8: Sød musik?!

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven.

Alt er blevet rosenrødt på Østre Skole! Der er lagt op til sød musik, men stemningen i miss Cornfields klasse er som forandret. For hvem skal danse med hvem? Og hvad er det egentlig, de skal fejre? De magiske dyr ser måbende til. Selv da Zack er ved at tage livet af en stakkels fugleedderkop. Vil Agent Y klare den? Og hvem stjæler grøntsager fra miss Cornfields have? Midt i al den hurlumhej venter to elever længselsfuldt på at få et magisk dyr!

Brugerbedømmelser af Skolen med magiske dyr 8: Sød musik?!Find lignende bøger
Bogen Skolen med magiske dyr 8: Sød musik?! findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.