Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
- Opskrifter, teknik, tips og tricks
Her er lidt af hvert at kaste sig over for den nyeopstartede Sous Vide bruger
Sous Vide 2.0 er et must hvis man skal have en bog på dansk om Sous Vide. Den er grundig, informerende og omfatter stort set alt fra opskrifter, metoder til udstyr. Selv om du allerede har den første bog af Karsten er den "nye" udgave ikke overflødig, da den er meget mere omfattende.. Anbefales varmt..
Holder hvad den lover. God investering.
Fantastik bog, allerede brugt meget
Meget fin bog, utrolig god til når man skal lave mad i sous vide!
Et fantastisk opslagsværk med al den viden om sous vide man kan tænke sig. (og lidt mere ;) )
Det er en fantastisk bog.
Det gode er at der er taget udgangspunkt i noget af det mest almindelige og godt at lave i Sous Vide med en god beskrivelse og ideer til tilbehør.
Derudover er der forklaring af teknikker mv. samt en liste over stort set alt kød mv. der kan tilberedes i SV med grader/tider og beskrivelse.
En fantastisk bog, hvor Karsten Tanggaard virkelig viser hvordan man en kogebog inden for Sous Vide bør se ud. Ikke nok med nogle flotte billeder etc. Der er gode opskrifter og forslag til hver tilberedning, og så er der det helt specielle, at han viser hvordan 3 forskellige tilberedninger af hver type kød kan se ud, samt smag og tekstur af kødet. Så kan man alt efter temperament jo selv vælge hvordan og hvorledes. Det er set med mine øjne genialt. Bogen er letlæselig og forståelig, og god for såvel nybegynder inden for Sous Vide samt til den mere garvede som har arbejdet meget med det men som måske gerne vil have gode fif eller en idé om, hvordan resultatet vil blive, hvis man ændrer lidt i tilberedningstid eller temperatur.
God og nem at bruge
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.© 2024 Bogreolen.dk Esromgade 15, 3. | 2200 København N | Danmark | CVR: DK43351621