Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Sous vide 2.0

Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale.  Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange forberede det meste i god tid. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers.  "Den store bog om sous vide" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711913437
  • Udgivet:
  • 31. maj 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sous vide 2.0

Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. 
Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange forberede det meste i god tid. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers. 
"Den store bog om sous vide" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

Brugerbedømmelser af Sous vide 2.0

  • Signe V. 18. januar 2022

    Her er lidt af hvert at kaste sig over for den nyeopstartede Sous Vide bruger

  • Frank B. 5. januar 2021

    Sous Vide 2.0 er et must hvis man skal have en bog på dansk om Sous Vide. Den er grundig, informerende og omfatter stort set alt fra opskrifter, metoder til udstyr. Selv om du allerede har den første bog af Karsten er den "nye" udgave ikke overflødig, da den er meget mere omfattende.. Anbefales varmt..

  • Bruno B. 20. september 2020

    Holder hvad den lover. God investering.

  • Jacob P. 13. august 2020

    Fantastik bog, allerede brugt meget

  • Daniel A. 7. august 2020

    Meget fin bog, utrolig god til når man skal lave mad i sous vide!

  • Marjun R. 4. juni 2020

    Et fantastisk opslagsværk med al den viden om sous vide man kan tænke sig. (og lidt mere ;) )

  • Kent C. 27. maj 2020

    Det er en fantastisk bog.

    Det gode er at der er taget udgangspunkt i noget af det mest almindelige og godt at lave i Sous Vide med en god beskrivelse og ideer til tilbehør.

    Derudover er der forklaring af teknikker mv. samt en liste over stort set alt kød mv. der kan tilberedes i SV med grader/tider og beskrivelse.

  • Kim L. 7. maj 2020

    En fantastisk bog, hvor Karsten Tanggaard virkelig viser hvordan man en kogebog inden for Sous Vide bør se ud. Ikke nok med nogle flotte billeder etc. Der er gode opskrifter og forslag til hver tilberedning, og så er der det helt specielle, at han viser hvordan 3 forskellige tilberedninger af hver type kød kan se ud, samt smag og tekstur af kødet. Så kan man alt efter temperament jo selv vælge hvordan og hvorledes. Det er set med mine øjne genialt. Bogen er letlæselig og forståelig, og god for såvel nybegynder inden for Sous Vide samt til den mere garvede som har arbejdet meget med det men som måske gerne vil have gode fif eller en idé om, hvordan resultatet vil blive, hvis man ændrer lidt i tilberedningstid eller temperatur.

  • Bjarne F. 24. april 2020

    God og nem at bruge


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.