Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sovjetistan

- En rejse gennem Turkmenistan, Kasakhstan, Tadsjikistan, Kirgisistan og Usbekistan

Bag om Sovjetistan

Med nyt efterord af forfatteren I "Sovjetistan" tager Erika Fatland læseren med på en rejse ind i en verden, der er ukendt for selv de mest garvede globetrottere. Her møder vi uforglemmelige menneskelige skæbner, storslåede landskaber og ikke mindst dramatisk verdenshistorie. De fem tidligere sovjetrepublikker Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan og Usbekistan blev alle selvstændige for 25 år siden, da Sovjetunionen gik i opløsning. Her i Asiens hjerte lever gamle traditioner som bruderov og ørnejagt stadig, samtidig med at der i dag er fremvokset hypermoderne byer og olie- og gasindustrier. Nogle steder hersker demokrati og andre steder diktatur med storhedsvanvittige tyranner i spidsen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794272643
  • Udgivet:
  • 26. September 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sovjetistan

Med nyt efterord af forfatteren

I "Sovjetistan" tager Erika Fatland læseren med på en rejse ind i en verden, der er ukendt for selv de mest garvede globetrottere. Her møder vi uforglemmelige menneskelige skæbner, storslåede landskaber og ikke mindst dramatisk verdenshistorie.

De fem tidligere sovjetrepublikker Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan og Usbekistan blev alle selvstændige for 25 år siden, da Sovjetunionen gik i opløsning. Her i Asiens hjerte lever gamle traditioner som bruderov og ørnejagt stadig, samtidig med at der i dag er fremvokset hypermoderne byer og olie- og gasindustrier. Nogle steder hersker demokrati og andre steder diktatur med storhedsvanvittige tyranner i spidsen.

Brugerbedømmelser af SovjetistanFind lignende bøger
Bogen Sovjetistan findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.