Udvidet returret til d. 31. januar 2025

SPISELIGE VILDE FRUGTER

Bag om SPISELIGE VILDE FRUGTER

Naturen vrimler med spiselige frugter – især hen på sommeren og efteråret. Her præsenteres 23 forskellige frugter fra agern til tyttebær, der alle kan samles og bruges. Nogle er velkendte, andre er mere ukendte. En enkelt frugt - bukketorn (gojibær) - har længe været anset for giftig, men er nu frigivet til almindelig madbrug. Det nye nordiske køkken har inspireret til, at man atter kender og sanker naturens planter og anvender dem i maden. Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere. I bogen findes opskrifter på f.eks. agernsmåkager, enebærsennep, hasselnøddecreme, varm havtornsaft med krydderier, tjørnebærgelé, abildkranse, mirabellechutney, tyttebærboller, slåen-æblegelé, skovjordbærmarengs m.m. Forfatteren Bente Halkjær er hortonom og en ivrig samler af naturens frugter. Kirsten Tind står for de smukke og præcise tegninger, og Kira Brandt har leveret de fine madfotos. Er tidligere udgivet under titlen Naturens spiselige frugter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793159693
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 96
  • Udgivet:
  • 8. november 2021
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 130x173x13 mm.
  • Vægt:
  • 221 g.
  • BLACK WEEK
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 28. november 2024

Beskrivelse af SPISELIGE VILDE FRUGTER

Naturen vrimler med spiselige frugter – især hen på sommeren og efteråret. Her præsenteres 23 forskellige frugter fra agern til tyttebær, der alle kan samles og bruges. Nogle er velkendte, andre er mere ukendte. En enkelt frugt - bukketorn (gojibær) - har længe været anset for giftig, men er nu frigivet til almindelig madbrug.
Det nye nordiske køkken har inspireret til, at man atter kender og sanker naturens planter og anvender dem i maden. Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere.
I bogen findes opskrifter på f.eks. agernsmåkager, enebærsennep, hasselnøddecreme, varm havtornsaft med krydderier, tjørnebærgelé, abildkranse, mirabellechutney, tyttebærboller, slåen-æblegelé, skovjordbærmarengs m.m.
Forfatteren Bente Halkjær er hortonom og en ivrig samler af naturens frugter. Kirsten Tind står for de smukke og præcise tegninger, og Kira Brandt har leveret de fine madfotos.
Er tidligere udgivet under titlen Naturens spiselige frugter.

Brugerbedømmelser af SPISELIGE VILDE FRUGTER



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.