Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographs

The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographsaf Terry Tan
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903141816
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 1. februar 2012
  • Størrelse:
  • 241x23x290 mm.
  • Vægt:
  • 1101 g.
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Brugerbedømmelser af The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographs



Find lignende bøger
Bogen The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographs findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.