Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
- Sådan får du det bedste ud af din dehydrator
Når man har adgang til en dehydrator, kan man 1) mindske madspild 2) få hjemmelavet turmad hele året.
Jeg lånte min svogers dehydrator med henblik på disse to punkter. Tørrede lækkerier giver lige en ekstra dimension til lejrmaden - og en indsigt i, at tørret mad også kan erstatte usunde snacks. Der er også anvisninger på, hvordan man tørrer i ovn, hvis man ikke har adgang til dehydrator.
Tag for eksempel opskriften på tørret kiwi. Den er simpel og ligetil, men efter at jeg havde fået kiwi i en grøntsagskasse, der gik til for mig, fandt jeg ud af at tørre den næste sending. Med hjemmetørret kiwi får du smagen af vingummi og syrlige drops uden de irriterende e-numre, sødemidler og farvestoffer.
Jeg har også fået lavet en af de tre beef jerky opskrifter. Desværre har jeg ikke mere tilbage, da min familie blev så vilde med dem, at de spiste det hele, så jeg må til at lave nye til vinterferiens ture,
Har du hørt om "læder" før? Jeg glæder mig til mit næste projekt, æble- og gulerodslæder.
Opskrifterne er lette at gå til og beskrivelserne er gode. Jeg kommer helt sikkert til at afprøve langt de fleste opskrifter i den bog. Det ender måske endda med, at jeg selv køber min egen dehydrator.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.© 2024 Bogreolen.dk Esromgade 15, 3. | 2200 København N | Danmark | CVR: DK43351621