Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tro på det

- Klima, håb og handlekraft

Bag om Tro på det

En personlig fortælling af en af Danmarks mest fremsynede miljøpolitikere. Efter en klimadepression sendte Ida Auken ned i et sort hul, da hun var i begyndelsen af 20’erne, tog Ida Auken en beslutning om at bevare håbet. Siden har hun været en aktiv del af kampen mod klimaforandringer. Hun var med, dengang verden stadig ubekymret skruede op for CO2-udledningen, og klimapolitik stod nederst på dagsordenen. Hun har præsenteret vantro amerikanske politikere for ultrabillig vindemøllestrøm, og hun har drukket gravøl efter det historisk mislykkede klimatopmøde i København. Frem til i dag, hvor verden langsomt er begyndt at bevæge sig i den rigtige retning, og klimadepression er blevet til klimakamp. Tro på det er en inspirerende beretning om at bevare håbet – også når det forekommer umuligt – og en opfordring til læseren om atgøre det samme.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773398548
  • Udgivet:
  • 11. Maj 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Tro på det

En personlig fortælling af en af Danmarks mest fremsynede miljøpolitikere.

Efter en klimadepression sendte Ida Auken ned i et sort hul, da hun var i begyndelsen af 20’erne, tog Ida Auken en beslutning om at bevare håbet. Siden har hun været en aktiv del af kampen mod klimaforandringer. Hun var med, dengang verden stadig ubekymret skruede op for CO2-udledningen, og klimapolitik stod nederst på dagsordenen. Hun har præsenteret vantro amerikanske politikere for ultrabillig vindemøllestrøm, og hun har drukket gravøl efter det historisk mislykkede klimatopmøde i København. Frem til i dag, hvor verden langsomt er begyndt at bevæge sig i den rigtige retning, og klimadepression er blevet til klimakamp.

Tro på det er en inspirerende beretning om at bevare håbet – også når det forekommer umuligt – og en opfordring til læseren om atgøre det samme.

Forlagets beskrivelse af Tro på det

MED TRO PÅ DET ØNSKER IDA AUKEN AT VENDE ANGST TIL HÅB OG HANDLING.

Ida Auken var i 20’erne, da en klimadepression sendte hende ned i et sort hul – hvordan skulle verden overleve? Og kunne man være bekendt at sætte børn i den? I dag tænker mange unge det samme. De er bange for fremtiden.

Ida Auken har brugt sit liv på at beskæftige sig med klimaet: Hun har præsenteret vantro amerikanske politikere for billig vindmøllestrøm, hun har råbt op, når andre har tøvet med at skrue ned for CO2-udledningen, og så har hun været med, mens Danmark for alvor tog fat på den grønne omstilling. Det fortæller hun om i denne bog, der er spækket med personlige overvejelser og erfaringer.

Klimasituationen er alvorlig. Vi har nået vigtige mål, men verden har stadig brug for den forandring, vi sammen kan skabe ved at tro på det. I denne bog viser Ida Auken en vej til forandringen og indgyder samtidig sin læser nyt håb.

Ida Auken er uddannet teolog fra Københavns Universitet. Hun har gennem hele sin professionelle karriere beskæftiget sig med klima- og miljøpolitik, blandt andet som miljøminister.

Brugerbedømmelser af Tro på detFind lignende bøger
Bogen Tro på det findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.