Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Tsukemono

- Sprøde grøntsager på japansk

Bag om Tsukemono

Tsukemono fremstilles oftest af grøntsager, men også af frugter; og vi vil måske kalde det ?syltede sager.’ Tsukemono er dog langt mere end bare en måde at konservere frugt og grønt på. Bogen er det første forsøg, også i international sammenhæng, på at bringe den japanske tradition med tsukemono ind i en større sammenhæng, som også omfatter kulturhistorie, videnskaben bag tilberedningsteknikkerne og smagen, alt sammen kombineret med forfatternes personlige erfaringer med i en årrække at have interesseret sig for og konkret arbejdet med at lave sprøde grøntsager inspireret af det japanske køkken.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702242164
  • Udgivet:
  • 10. oktober 2017
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Tsukemono

Tsukemono fremstilles oftest af grøntsager, men også af frugter; og vi vil måske kalde det ?syltede sager.’ Tsukemono er dog langt mere end bare en måde at konservere frugt og grønt på.
Bogen er det første forsøg, også i international sammenhæng, på at bringe den japanske tradition med tsukemono ind i en større sammenhæng, som også omfatter kulturhistorie, videnskaben bag tilberedningsteknikkerne og smagen, alt sammen kombineret med forfatternes personlige erfaringer med i en årrække at have interesseret sig for og konkret arbejdet med at lave sprøde grøntsager inspireret af det japanske køkken.

Brugerbedømmelser af Tsukemono



Find lignende bøger
Bogen Tsukemono findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.