Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ved Sandåen

- pastoralsonate

Bag om Ved Sandåen

"Ren magi fra Elíasson." - DBC, Dansk BiblioteksCenter "Smuk, helstøbt og tankevækkende roman." - Litteratursiden.dk "Gyrðir Elíasson formår ligesom sin hovedperson at få næsten alt ud af ingenting." - Weekendavisen "Det er morsomt. Det er også dybsindigt (...) som veltempereret sproglig musik." - Information "... en af de mest tankefulde og tankevækkende bøger, jeg længe har læst." - Kristeligt Dagblad "... et fund for den der vil studere skrivekunstens åsted." - Politiken Én mand, to campingvogne og en række opgør med fortiden. Det er scenen for denne lille, stille roman om kampen for at få naturen til at leve i maleriet. Den er i slægt med Henry David Thoreaus "Walden" og Edward Abbeys "Desert Solitaire" og bærer blandt andet mottoet ”Alle kender det gavnliges nytte, men ingen forstår det formålsløses nytte”. Gyrðir Elíasson, islandsk forfatter, født 1961, modtog i 2011 Nordisk Råds Litteraturpris for novelleamlingen ”Mellem træerne”. Forfatteren debuterede i 1981 og har udgivet i alt 13 digtsamlinger, ni novellesamlinger og tre romaner. Værker af Elíasson er oversat til tysk, engelsk, norsk, svensk og dansk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792286581
  • Udgivet:
  • 9. Maj 2012
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ved Sandåen

"Ren magi fra Elíasson." - DBC, Dansk BiblioteksCenter

"Smuk, helstøbt og tankevækkende roman." - Litteratursiden.dk

"Gyrðir Elíasson formår ligesom sin hovedperson at få næsten alt ud af ingenting." - Weekendavisen

"Det er morsomt. Det er også dybsindigt (...) som veltempereret sproglig musik." - Information

"... en af de mest tankefulde og tankevækkende bøger, jeg længe har læst." - Kristeligt Dagblad

"... et fund for den der vil studere skrivekunstens åsted." - Politiken

Én mand, to campingvogne og en række opgør med fortiden. Det er scenen for denne lille, stille roman om kampen for at få naturen til at leve i maleriet. Den er i slægt med Henry David Thoreaus "Walden" og Edward Abbeys "Desert Solitaire" og bærer blandt andet mottoet ”Alle kender det gavnliges nytte, men ingen forstår det formålsløses nytte”.

Gyrðir Elíasson, islandsk forfatter, født 1961, modtog i 2011 Nordisk Råds Litteraturpris for novelleamlingen ”Mellem træerne”. Forfatteren debuterede i 1981 og har udgivet i alt 13 digtsamlinger, ni novellesamlinger og tre romaner. Værker af Elíasson er oversat til tysk, engelsk, norsk, svensk og dansk.

Brugerbedømmelser af Ved SandåenFind lignende bøger
Bogen Ved Sandåen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.